» » » » PM Gönderme Ayrıcalığı

PM Gönderme Ayrıcalığı

MaRZoCHi
MaRZoCHi Kurucu 27-03-2015, 21:01
Son zamanlarda artan bir durum olduğu ve artık can sıkıcı boyuta ulaştığı için buradan yazıyorum.
Forum ekleme kuralları koyduk ki içerik düzenli olsun... Ama okutmak için artık ne yapmak gerekiyor bilmiyorum SMS sistemi mi kullansam diye düşünüyorum...
PM gönderme panelinde yine kurallar yazıyor. Bu kuralları keyfi olarak koymuyoruz. Belirlediğimiz düzene göre PM kullanımının bu çerçevede olması gerekiyor. PM ile mesaj göndererek herhangi bir ayrıcalık kazanılmıyor. Aksine, bana zorlama gibi geliyor ve cevap yazacak olsam bile yazasım gelmiyor. Zaten siteyi elimizden geldiğince takip edip cevap yazmaya sorunları çözmeye çalışıyoruz. İkinci, üçüncü, dördüncü bir bildirime gerek yok.
Burada amaç artistlik yapmak değil, gösterdiğimiz özene karşılık özen ve saygı bekliyoruz.

Forum takımımız ve diğer üyeler ellerinden geldiğinice yardımcı olmaya çalışıyorlar. Amacımız her konuya cevap yazmak veya bir şekilde ilgilenmek.
Bunun için hem tasarımsal hem de sistemsel birtakım eklemeler/düzenlemeler yaptık. ( Bkz. )
Ayrıca Cevap Yazılmayan Konular başlığı altında forumdaki tüm cevap yazılmayan konuları görüp öncelik vereceğimiz kısmı da ekledik.

Durum böyle giderse PM günde 1 adet, açılmış konu haricinde destek talep edenler ( bunlara özel bilgi vermek, teklif vs. dahil değil. Zaten böyle bir durum olduğunda özel bilgileri yorum olarak eklemenizi istemeyiz ) pm gönderme izni kaldırılacak. Devam etmesi durumunda konu açma yetkisi de kaldırılacak.
Eğer bunlar zor geliyorsa desteği başka sitelerden alabilirsiniz.

Konuyu yazıp, PM atıp, iletişim bölümünden mail gönderip, hatta bildir butonu ile şikayet edip destek isteyenleri, dleturk te konu açıp hesabını facebook üzerinden mesaj ile soranları, skype adresimi bulup konu niye onaylanmadı diye soranları da gördükten sonra hak verirsiniz sanırım...

İsteğimiz, biraz özen göstermeniz ve değer vermenizdir.
Saygılar...

---- Ekleme: 05.04.2014 ----

5.04.2015 13:52 itibariyle @Blackman nickli şahsın yazdığı özel mesaj ve verdiğim cevabı ekliyorum. Artık attığı mesajların özelliği kalmadı çünkü.
Şahıs DLE kullanıcı adı ile üyelik açıp gereksiz ve kuralsız konu açmaya/yorum yapmaya devam ediyor.

PM Gönderme Ayrıcalığı
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 5 Nisan 2015 22:16
@Gokay, ilerleyen zamanda bakarız o konuya wink

--------------------
0
Gokay 5 Nisan 2015 21:53
mehmet siteye bir köşe aç bebelere balon verilir diye lol
3 779
MaRZoCHi 5 Nisan 2015 18:33
@otomasyoncu7, wink sağol.
@omerkul, muhtemelen dediğin gibi yaşı küçüktür. Yorum ve düşüncelerin için teşekkürler ;)

--------------------
0
omerkul 5 Nisan 2015 18:03
@BlackMan, eleman ne ayakmış ya harbiden.. zaten marika ile de atışmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Böyle çoluk çocuk insanı işinden soğutur ama izin vermeyelim. Abi ben zaten belli başına ":D" şu gülüş şeklinde takıntılıyım yani durduk yere böyle gülenler %80 böyle veletler oluyor bilemiyorum yani bana denk gelenler hep böyleler :) Bunlara sabır göstermek herkesin harcı değildir Mehmet hocam burada aileyiz düşünme takılma böyle kişiliklere. Yok birde adama yardım ediyorsun vaktini harcıyorsun, yaptığı şerefsizliğe bak yani ayıp cidden. Bunları ekmek almaya giderken yakalayacak ve kürekle döveceksin
0
otomasyoncu7 5 Nisan 2015 17:20
Ne insanlar var yaa , Allah akıl fikir versin :)
3 779
MaRZoCHi 5 Nisan 2015 14:07
Yazı güncellenmiştir. Yapılan yüzsüzlüğü görmeniz için ekran görüntüsü eklenmiştir. İyi seyirler..

--------------------
3 779
MaRZoCHi 29 Mart 2015 10:28
@OyunProgram, teşekkürler. Özgünlük olarak farklıyız.
@Gokay, :) Güzelmiş.
@Engin, sağol abi. Eksik olmayın.. Çare kalmayınca değişik yöntemlerde deneyeceğim :)

--------------------
0
Engin 29 Mart 2015 00:23
alınmış bir karar veya kural varsa muhakkak bir sebebi vardır. bir çoğumuz site sahibiyiz. hepimiz sorun veya problem ile karşılaşınca kendi sitemizde de bunları devreye sokuyoruz. Mehmet kardeşim bence çok bile sabrettin. aldığın kararları sonuna kadar destekliyorum.
0
Gokay 28 Mart 2015 22:47
ah mehmetimmm saçlarını dökmüş milletle uğraşmaktan ama benim mehşur bir sözüm vardır benzini Şelden modülü kelden alacan, Gene benzini şelden akılı kelden alaca boşa söylememiş gökay winked kıyamam ben ona o benim canım kardeşim laf derdirtmemmm heyyyt allah beeeeee
3 779
MaRZoCHi 28 Mart 2015 19:31
@mehmet, @manowar88, yorumlar için teşekkürler.
Evet, dlestarter kapanmış malesef :( dleguide i biliyordum ama ana site de kapanmış.
Onların yerine http://www.dlefaq.com/ üzerinden devam ediyor bilginize...

--------------------
0
manowar88 28 Mart 2015 18:41
Dlestarter kapandı. Ortalıkta adam gibi destek veren bir tek bu sitemiz kaldı. Zaten DLE ile ilgili destek olayı çok kısıtlı. Ha Rusça musça kasarım diyorsanız ayrı. Arkadaşlar, lütfen bu güzide sitenin değerini bilelim ve ona göre davranış sergileyelim.
0
mehmet 28 Mart 2015 13:58
Size açık diyorum dle.net.tr olmasa veya burdaki hoşgürü ve destek verenler olsun mehmet abimiz olsun. Bunlar olmasa web sitemi terk eder kapatırdım :( Dle'yi bikez bu tür destek siteleri sayesinde ayakta duruyoruz bilmeyenler ve yeniler için diyorum o yüzden destek sitelerimizi koruyalım ve bu destek veren, emek sarfeden insanlarıda düşünelim saygılar...
3 779
MaRZoCHi 28 Mart 2015 11:27
@cepkutusu, Zaten konuyu yazmamdaki sebeplerden biriydi :)

--------------------
0
cepkutusu 28 Mart 2015 09:46
@MaRZoCHi,

Vee @BlackMan, 60 günlüğüne yasaklanır... bu iyiydi :D

Abi ne kaz kafalı adammış :D ciddi bir konunun içine girip reklam yapıyor. Jeton köşeli sanırım adamda. Daha olayı kavrayamamış...
3 779
MaRZoCHi 28 Mart 2015 09:13
@Gokay, :) yok abi, sistem kavrama ile ilgisi yok. Yazdığımız 4-5 satır yazı okunsa yeterli.
@rnajans, haklısın. DLE'nin kullanıcı kitlesi de belli. Yaş aralığını hesaba katmasak bile günlük hit durumu özetliyor.
@OyunProgram, teşekkürler. Farkındayım ;) Eksik olma.

Vee @BlackMan, 60 günlüğüne yasaklanır...

--------------------
0
Gokay 28 Mart 2015 06:33
@BlackMan, güzel reklam yapmışsın ama yönlendirme linkleri olmamış
0
BlackMan 28 Mart 2015 05:02
< meta http-equiv="refresh" content="5;URL=Yönlendirilecek Sayfa Adresi" />
www.apkcell.com

SİTEYE GİR
0
Gokay 28 Mart 2015 02:54
mehmet bozma morelini sen herşey olacağına varır sistemi henüz yeni kavrıyorlar zamanla herşeyin dahada iyi olacağı kanaatindeyim uyarılarla bilgilendirmelerle herşey düzene girer için rahat olsun.
0
rnajans 28 Mart 2015 02:09
Üstad bozma morelin emin ol verdiğin destekleri gören insanlar var ;) ve sürekli mesajla ilgili şunu söylemek istiyorum. Mağlesef DLE ciddi bir yaş gurubu 18 altı kullanıcı kitlesi var. Hal tavır ve söylemleriyle bunu belli eden insanlar var. İşin aslı DLE yi daha profesyonel bir kullanıcı seviyesine çıkarmamız hepimizin öncelikli görevi olmalı. Buna nasıl birşey yapılmalı tabi bu da tartışmaya açık bir konu.
3 779
MaRZoCHi 28 Mart 2015 00:52
@CepTiM, Teşekkürler Can. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama bu tutumlar soğutuyor gerçekten.

@cepkutusu, Teşekkürler abi. Aynen dediğin gibi. Gözden kaçan elbette oluyor.. Çare konu üzerinden yeni yorum yapmak gibi görünüyor..

--------------------
0
cepkutusu 27 Mart 2015 23:35
Sonuna kadar katılıyorum... Problemi olan yazsın foruma, bir şekilde cevaplayan oluyor...
0
CepTiM 27 Mart 2015 22:57
Mehmet Kişilere bu denli mutevazi yaklasman dan dolayi seni kutluyorum kardesim emegin gayretin kucumsenemeyecek kadar çok bu yüzden hakkın yemez kardeşim. Bu yazıyı herkesin ciddiye almasi sart...