» » » » Forum için Yeni Görünüm Ayarlamaları

Forum için Yeni Görünüm Ayarlamaları

MaRZoCHi
MaRZoCHi Kurucu 14-09-2014, 23:26
Forumda açılan konuların sayısı arttıkça aranılanı bulamama, bazı konuları unutma, gözden kaçırma problemleri armtaya başladı.
Bunu önlemek için ilk olarak konu tipi ilave alanını devreye soktuk. Böylece açılan konunun İstek, Bilgi, İş, Hata vb.. türünü ilave alan yardımıyla belirtebiliyorduk. Fakat bu özelliği görsel olarak aktifleştirmemiştik. Yani konu listesinde herhangi bir farklılık gözükmüyordu. Yeni düzenleme ile bu tarz bir görünüme kavuştuk.

Yani ikonlar konu tipine göre farklılık gösterecek ve konunun ne amaçla açıldığı kolayca anlaşılabilecek.

Bu düzenlemeden daha çok gerekli gördüğüm, konuda anlatılan problemin çözülüp çözülmediğini kolayca anlamayı sağlayacak bir düzenleme :

Yine ilave alan yardımıyla konu durumunu Bekliyor ( görüldü ve çözümü için çalışılıyor ), Çözüldü ( gerekli cevap yazıldı ), Çözülemedi ( çözüm bulunamadı veya üzerinde çalışılmıyor ) olmak üzere 3 farklı başlık altında ayarlayabiliyoruz. Konu listesindeki görünümü ise bu şekilde :

Çözüldü : Yeşil
Bekleniyor: Mavi
Çözülemedi: Kırmızı

Güncelleme ( 18.09.2014 )
---------------------------------
Konularda durum değişliği olduğunda, konuyu açan kişiye durum PM ile bildirilecek. Örnek ekran görüntüsü : Kendi açtığım bir konu için deneme yaptım.

Bugünden ititbaren her kullanıcı açtığı konuyu, daha doğrusu konunun durumunu kolayca takip edebilecek. Anlaşılır olması açısından başka durum yazıları da eklenebilir.
---------------------------------

Ayrıca, son zamanlardaki yoğunluk nedeniyle siteye fazla ilgilenemez oldum. Yorumlarını esirgemeyen üyelerimize teşekkürler :) İlerleyen günlerde kendilerine Shop bölümünde kullanabilecekleri indirim kodlarını dağıtacağım.

Bir kaç gün içerisinde gönüllü olarak bu işi yapabilecek 1/2 kullanıcımızı moderatör olarak takımımıza katmayı düşünüyoruz. Aşağıdaki paneli moderatörlerimiz ve şimdilik site yöneticilerimiz kullanabilir olacaklar. Gerekli birkaç düzenleme sonrasında gruplara göre izinler ayarlanacaktır.

Hazırlayan: Mehmet Hanoğlu
Saygılar DLE.NET.TR yönetimi...

Makaleyi düzenleyen: MaRZoCHi - 18-09-2014, 03:16
Nedeni: Güncelleme ( 18.09.2014 )

Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 18 Eylül 2014 10:46
@mrt806, Sağolasın. Elimden geldiğince kullanımı kolaylaştırmaya çalışıyorum. İlerleyen günlerde yine yenilikler gelecektir.

--------------------
0
mrt806 18 Eylül 2014 09:49
@MaRZoCHi, kardeşim helal olsun diyip tebrik etmekten başka sadece bakakalmak ile meşgulüm gerçekten dle sistemini şuana kadar kullanılmamış bir şekilde kullanıyor ve yepyeni özellikler katıyorsun. Çalışmalarında başarılar dilerim.
3 779
MaRZoCHi 18 Eylül 2014 00:17
@UtGdk, teşekkürler. Beğenmenize sevindim.

Konu güncellenmiştir. Değişiklikleri okumak için ilk mesaja gözatabilirsiniz.

--------------------
0
UtGdk 15 Eylül 2014 19:19
Elinize sağlık çok güzel olmuş.