DLE.NET.TR - Android Mobil Uygulaması (Yeni)
Daha önce hazırlamış olduğum Hybrid (Web tabanlı) uygulamanın yerine Native olarak yeni bir uygulama yazdım.
Önceki uygulama performans anlamında istediğim seviyede değildi. Web tabanlı olması nedeniyle takılmalar oluyordu.
Ionic framework'un AngularJS 2'ye geçmesi sebebiyle yeni yapı tamamen değişmiş oldu. Bu nedenle Native bir uygulama yazmaya karar verdim.
Tabi Android uygulaması yazmak sadece siteye mobil uygulama yapmaktan fazlası olacak benim için..
Uygulama önceki ile benzer görünüm ve özelliklere sahip. İkisini aynı anda yükleyip karşılaştırma yapabilirsiniz.
Ekran görüntülerinde verdiğim; Menüden çalışmayan kısımları kaldırdım ( Mesajlar hariç ).
Yorum yazma özelliği öncelikli hedefimdi. Artık mobilden sorulara cevap yazmak daha kolay olacak.
Gelecek özellikler: Kendim için konu onaylama, çözüldü olarak işaretleme özelliği ve özel mesaj sistemi.
Sonraki aşamada diğer sayfalar için çalışma yapacağım. Bunlardan sonra ticari olarak isteyen site sahiplerine benzer uygulama geliştirebilirim.
Ekran Görüntüleri
Video Önizleme
İndir - Burası sürekli güncel kalacaktır. Güncelleme yaptığımda yorum olarak belirteceğim. Play Store'a eklenene kadar buradan indirebilirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum..
Ayrıca yaklaşık 1 aylık süre içinde okul nedeniyle baya yoğunluk yaşadım. Yarın yine bir periyod başlıyor.. Yaklaşık 10 gün sonra müsait olacağım.
Önceki uygulama performans anlamında istediğim seviyede değildi. Web tabanlı olması nedeniyle takılmalar oluyordu.
Ionic framework'un AngularJS 2'ye geçmesi sebebiyle yeni yapı tamamen değişmiş oldu. Bu nedenle Native bir uygulama yazmaya karar verdim.
Tabi Android uygulaması yazmak sadece siteye mobil uygulama yapmaktan fazlası olacak benim için..
Uygulama önceki ile benzer görünüm ve özelliklere sahip. İkisini aynı anda yükleyip karşılaştırma yapabilirsiniz.
- Siteye giriş-çıkış yapabilme
- Özel mesajları görüntüleyebilme
- Son yorumları görüntüleyebilme
- Forumu görüntüleyebilme
-
Özel mesajı silebilme -
Özel mesajı okundu olarak işaretleyebilme - Forumda aşağı çek bırak yöntemi ile güncelleme
-
Mesajlarda ve yorumlada, sayfa içinde arama yapabilme - Kod tagı için yeni font ve fontawesome kütüphanesi
- Çekilecek veri sayılarını ayarlayabilme
-
Yönetici menüsü -
Ana sayfaya örnek veriler eklendi - Forum içerisindeki konuları listeleyebilme (Yeni)
- Forum konu içeriklerini görebilme (Yeni)
- Konuya ait yorum listesini görebilme (Yeni)
- Konuya yorum ekleyebilme (Yeni)
- Site istatistiklerini görebilme (Yeni)
- Yorumlarda ve konularda, aşağı indikçe otomatik yükleme (Yeni)
Ekran görüntülerinde verdiğim; Menüden çalışmayan kısımları kaldırdım ( Mesajlar hariç ).
Yorum yazma özelliği öncelikli hedefimdi. Artık mobilden sorulara cevap yazmak daha kolay olacak.
Gelecek özellikler: Kendim için konu onaylama, çözüldü olarak işaretleme özelliği ve özel mesaj sistemi.
Sonraki aşamada diğer sayfalar için çalışma yapacağım. Bunlardan sonra ticari olarak isteyen site sahiplerine benzer uygulama geliştirebilirim.
Ekran Görüntüleri
Video Önizleme
İndir - Burası sürekli güncel kalacaktır. Güncelleme yaptığımda yorum olarak belirteceğim. Play Store'a eklenene kadar buradan indirebilirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum..
Ayrıca yaklaşık 1 aylık süre içinde okul nedeniyle baya yoğunluk yaşadım. Yarın yine bir periyod başlıyor.. Yaklaşık 10 gün sonra müsait olacağım.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler