» » » » Sitenize Hit Kazandırın ve Analiz Edin

Sitenize Hit Kazandırın ve Analiz Edin

MaRZoCHi
MaRZoCHi Kurucu 4-12-2015, 16:41
Ekle Siteni - Site Tanıtım, WebMaster Sitesi ve Seo Bilgileri

Yeni projemiz olan eklesiteni.com ile kullanıcılarımıza sitelerini analiz etme ve tanıtma fırsatı sunuyoruz.
Ayrıca kaliteli SEO Bilgileri ile sitesi olanların ve yeni site açacak kullanıcıların bilmesinin yararlı olacağı kaliteli bilgileri sunuyoruz.
Kullandığımız Puan sistemi ile site ekledikçe ve yorum yazdıkça puanlar kazanabilir, bu puanları ileride ekleyeceğimiz ücretli hizmetler için kullanabilirsiniz.

Projemizin henüz yeni olması nedeniyle tamamlanmayan kısımlar da mevcut. Bunları en kısa sürede gidermeye çalışacağız.
Site analiz(basit) sayfası :
eklesiteni.com site analiz sayfasıeklesiteni.com site analiz sayfası

Tüm kullanıcılarımızı bekleriz...
Proje sahipleri:

Kullanılan eklenti ve modüller
Projeyi geliştirirken hali hazırda bulunan eklenti ve modüller kullanıldı. Bunların yanında gerekli olan yeni eklentiler de hazırlandı.
Eklentiler:

Modüller :
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
majidoff 13 Şubat 2016 20:04
Hayırlı uğurlu olsun hocam.
0
marika 13 Şubat 2016 17:09
hayırlı uğurlu olsun. İlginç siteler ekleniyor. Gezmek eğlenceli.
0
CepTiM 13 Şubat 2016 13:57
kullanıyoruz ilk çıktıgından bu yana ve memnunum ...
0
mehmet 5 Aralık 2015 03:19
kesinlikle harika emeğinize sağlık bugun sitemi eklerim
3 779
MaRZoCHi 4 Aralık 2015 16:59
@Gokay, teşekkürler. Elimizden geldiğince geliştirmeler yapacağız ve uygun olanları da burada paylaşacağız.

--------------------
0
Gokay 4 Aralık 2015 16:58
Merhaba arkadaşlar mehmet ile benim aklıma yeni bir proje gelmişti. Uzun bir sürecin ardından mehmet ve ben kolları sıvadık yeni projeyi hayata gedirdik mehmetin gerçekten çok emeği geçti akıla gelebilecek her şeyi hiç esirgemeden siteye uyguladı. Eline koluna sağlık diyorum.
İnş. kısa bir süre sonra dahada gelişecek mehmetin aklında bir çok konu var zaman içerisinde fırsatı oldukça zamanı olduğu sürece yapacak.

Sitesi olan arkadaşlarımız için çok iyi platform diye düşünüyorum çok çeşitli yararlı bilgilerde yer almakta bilgi arşivi ise her geçen gün artmakta herkese iyi forumlar (dle.net.tr) ailesi