Sitenizin Ücretsiz Reklamını Yapın
Yaklaşık 1 yıldır kullandığımız sabit reklam sistemine olan ilgi düşük. Bunda her zamanki gibi sistemin popülerliğinin az olması etkili.
Toplam 10 adet reklamı shop sayfamızdan herhangi bir modül vs. satın alan kullanıcılarımızdan kabul edeceğiz.
Üstteki reklam yerleri verilen listedeki sıralamaya göre reklam seçimleri en çok satın alandan -> daha az satın alan kullanıcıya doğru olacaktır.
Reklam gösterim süresi 1 aydır. Reklam alımları 31 Ekim'e kadar yapılacak ve yayımlanmaya 1 Kasım'da başlanacaktır.
Bunun için ürün satın almış veya ilerde alacak olan kullanıcılarımızdan 270x170 ve 320x160 boyutunda jpg veya png formatında max. 50 KB olacak şekilde banner hazırlamalarını istiyorum.
Ayrıca oluşturulan banner da dikkat edilmesi gereken hususlar
Bunlara uygun şekilde reklam resminizi ve sloganınızı bana PM olarak gönderebilirsiniz. 10 kullanıcı olana kadar reklam alımı olacaktır.
Eğer katılan kullanıcı sayısı eksik olursa, birden fazla sitesi olan kullanıcılar belirttiği takdirde veya ilk gönderim esnasında iki banner gönderirse duruma göre değerlendirilecektir.
Tüm yorumlarınızı, fikirlerinizi buradan yazabilir ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz...
Kampanya süresi yukarıda belirtildiği gibi 31 Ekim 2015'e kadardır.
- Ana sayfadaki 2 alanda toplam 4 adet karışık olarak
- Forum içeriği sayfasında 2 adet
- Forum ana sayfasındaki alanda 2 adet
- Forum kategori sayfasındaki alanda 2 adet
Toplam 10 adet reklamı shop sayfamızdan herhangi bir modül vs. satın alan kullanıcılarımızdan kabul edeceğiz.
Üstteki reklam yerleri verilen listedeki sıralamaya göre reklam seçimleri en çok satın alandan -> daha az satın alan kullanıcıya doğru olacaktır.
Reklam gösterim süresi 1 aydır. Reklam alımları 31 Ekim'e kadar yapılacak ve yayımlanmaya 1 Kasım'da başlanacaktır.
Bunun için ürün satın almış veya ilerde alacak olan kullanıcılarımızdan 270x170 ve 320x160 boyutunda jpg veya png formatında max. 50 KB olacak şekilde banner hazırlamalarını istiyorum.
Ayrıca oluşturulan banner da dikkat edilmesi gereken hususlar
- Banner site logosu veya alakalı bir grafik içermeli. Müstehcen vs. görüntüler içermemeli
- Eğer warez içerikli siteler ise full, crack vs. gibi site sahiplerinin ne demek istediğimi anladığı sanıyorum. Bu kelimeleri banner'a yazmamalı.
- Sitenizdeki içeriği iyi anlatabilecek şekilde olmalı.
- Normal bir yazı ile site adresi içermemelidir. Zaten tıklandığında direkt olarak siteniz açılacaktır.
- Bunların yanında max. 150 karakterli bir başlık/slogan da gerekli.
Bunlara uygun şekilde reklam resminizi ve sloganınızı bana PM olarak gönderebilirsiniz. 10 kullanıcı olana kadar reklam alımı olacaktır.
Eğer katılan kullanıcı sayısı eksik olursa, birden fazla sitesi olan kullanıcılar belirttiği takdirde veya ilk gönderim esnasında iki banner gönderirse duruma göre değerlendirilecektir.
Tüm yorumlarınızı, fikirlerinizi buradan yazabilir ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz...
Kampanya süresi yukarıda belirtildiği gibi 31 Ekim 2015'e kadardır.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler