» » » » Gelin Canlar Bir Olalım Yorum Etkinliği Rss Paylaşımı

Gelin Canlar Bir Olalım Yorum Etkinliği Rss Paylaşımı

Gokay
Gokay 25-03-2015, 23:28
Merhaba Arkadaşlar Sitelerimizi Canlandıracak yeni bir proje aklıma geldi Hep birlikte bu projeyi Gerçekleştirebiliriz. Katılımcı arkadaşların mutlaka çıkacağına inanıyorum. Atalarımız yıllar önce boşa dememişler bir elin nesi var iki elin sesi var, Birlikten kuvvet doğar gibi bir çok deyim ve söz var bizde bu sözlerden yola çıkarak etkinlik yapalım sitelerimizi canlandırıp, Seo açısından sitelerimizi kuvvetlendirelim sevgili arkadaşlar. Evet tanıtım metnini geçtikten sonra neler yapabiliriz. Hangi Yöntemlerle Sitelerimizi Google acısından kuvvetlendireceğiz anlatmaya başlıyorum...

İlk Önce Rss Paylaşımına değinmek istiyorum...

içimizden Belirlediğimiz bir arkadaş site kuracak Bu ana site olmuş olacak.... Bu açılmış olan siteye Grup dahilinde olacak sitelerin istediği kategori eklenecek. Film siteniz Varsa Film Bölümü, Oyunsa oyun, Programsa Program Her çeşit kategoriye sahip olacak tabiki grup dahilinde olanların.. ( Ana Siteyi Açtık şimdi Ne olacak ? ) : Bu ana siteye kendi varolan sitelerimizin Kategorisine göre Rss lerimizi ekleyecez. Daha sonra ana siteden Gruba dahil olan bütün siteler Rss yi alıp Kendi sitelerime ekleyeceğiz. Bu sayade sitelerimiz sürekli güncel ve aktif olacak. (Not : Gruba Dahil olacak Rss Paylaşımı Yapacak kişilerin siteleri Özgün olmalı, Özgün olmayan Siteler Gruba Dahil edilemez)

Şimdide Yorum Etkinliği hakkındaki Projeyi Açıklıyorum :

Yorum grubu Yukarıdaki Grupla aynı kefeye girmiyor bu başka bir etkinlik. yorum etkinli'de Gene grup işinden oluşacak gruba dahil olmak siteler bende varım deyip sitesini ekletecek. ve grup dahilindeki siteler her gün gezilerek aktif bir şekilde özgün yorumlar yazılacak bu sayede sitelerimiz sürekli aktiflik ve özgünlük kazanacak...

özgünlük demek seo açısından çok öneme sahip. Bence bu etkinliği kısa sürede içerisinde gerçekleştirelim sevgili dostlar ve dle ailesi. Fikir öneri görüşlerinizi belirtmenizi istiyorum bu proje + üstüne + olabilir bu bir başlangıç dahada iyi fikirlerle daha iyi etkinliklerde yapabiliriz...
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
omerkul 27 Mart 2015 18:03
Ben katılamıyorum size başarılar dilerim. RSS olayını bilemem ama şunu söyleyebilirim doğal yorum şimdiye kadar gördüğüm en büyük seodur. Az veya çok eminim yararlı olur bu çalışma.
0
KAYA 27 Mart 2015 17:07
Zaman Kaybı. Seo Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.
0
CepTiM 27 Mart 2015 12:16
Konu ile ilgili proje fikir aşamasında dir arkadaşlar katılım ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur. Site kimin olur o kısmı bilemem ama öncelik katılım cinin fazla olmasidir..olayın işleyiş bakımından faydali olmasi için
0
memo_qx 27 Mart 2015 12:02
ana site kimin olacak ve ne üzerine olacak peki
0
Gokay 27 Mart 2015 01:08
@CepTiM, Seni ekledim Bir site kuralım güzel bir domain ismi bulalım bence

@OyunProgram, Sosyal ortamlara siteyi kurup taşıyacaz el birliğiyle tabiki

@BlackMan, Senide ekledim..

Hepimiz bu işi biliyoruz arkadaşlar kısa sürede coşacak site emin olabilirsiniz..
0
BlackMan 27 Mart 2015 00:30
EKle benide :D ;)
0
CepTiM 27 Mart 2015 00:08
gökay yaz beni listeye ...
0
Gokay 26 Mart 2015 22:50
Arkadaşlar Rss yönetimi çok etkili bir yöntem şöyle bir düşünmenizi istiyorum Farz edelim Rss sitesini kurduk Gruba dahil olan 10 site sahibi çıktı. Ana siteye 10 Sitenin Rss'i eklenecek ana siteden'de RRs alınıp herkez sitesine ekleyecek sürekli bir devirdaym söz konusu var ortada..

+ olarak şunuda belirtmekte fayda görüyorum ana siteyi'de webmaster toolsa eklediğimiz aman kısa süre içerisinde PR Değeri artacak kısa sürede hit olup hiç tanımadığımız başka sitelerde bu konuya dahil olacak işin kopma noktasına deyinmek istiyorum sabırla azimle çalışırsak 1 sene sonra ana site tahminime göre baya iyi konumda olacak ve backlinkleride ekledikmi sitelerimiz googlede zirve üstüne virze yapabilir...

Eğer okey ben varım diyen kişiler bana özel mesaj yollasınlar etkinlik hayal olmasın lafta kalmasın biran önce başlayalım.. Sitemide biran önce kuralım...
0
CepTiM 26 Mart 2015 21:50
2009 yılı sonlarında bi vb destek sitesin de bu yöntem kullanılmıştı ve katılımcıların memnun kaldıgı söylenilmişti ...
MEHMET sen den bir ricam olacak buradan yazma gereksinimi duydum bi toplist benzeri bi sayfa kursak dle kullanıcıları sitelerini eklese gibi link degişimleri de iyi bi şekilde yapıldıgında başarılı olucagı kanatindeyim ...
0
BlackMan 26 Mart 2015 21:39
@CepTiM, Backlink işi ne oldu :D
0
CepTiM 26 Mart 2015 21:36
ilginç bi yol ve yöntem ben varım :)