» » » » Tanıtım Teması [ Ücretli ]

Tanıtım Teması Ücretli

B.heyula
B.heyula 24-11-2014, 16:57
Tema sıfırdan kodlanmış olup tamamen Datalife Engine sistemine göre yazılmıştır. Logo haricinde hiç bir şekilde resim kullanılmamıştır.

Önemli Hususlar:
- Ana sayfada bulunan tüm bölümler Dle Custom mantığı ile çalışmakta olup herhangi bir modül kullanılmadı.
- Tema Google Adsense reklam birimlerine göre tasarlanmış olup 336*280 ve 728*90 reklam birimleri için özel alanlar oluşturulmuştur.
- Tema da fullstory.tpl iki farklı alanda kullanılmıştır.Bunlardan ilki makale bölümü , diğeri ürün tanıtım bölümüdür.
- Tema katılan Galeri Modülü (MaRZoCHi Tarafından Yazılmıştır) modül konu içeriğine eklenen resimleri makalenin altına listeleyerek tıklandığında başka bir sayfada ileri – geri mantığı ile resimleri gösterir.

Galeri Modülü Özellikleri:
- Kolay kurulum - kolay yönetim
- Admin panelden makaledeki resim sayısını ayarlama
- Kaç resimde bir google reklamı çıkacağı
- ve daha fazlası.

Proje Ekibi:
MaRZoCHi,B.Heyula,Syber

Tema Görselleri :
Tanıtım Teması [ Ücretli ]Tanıtım Teması [ Ücretli ]
Tanıtım Teması [ Ücretli ]

Kısa Süreliğine Demo :
http://tesetturgiyimmarkalari.net/
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 25 Kasım 2014 00:55
Elinize sağlık. Güzel bir tasarım olmuş.
0
B.heyula 24 Kasım 2014 23:22
@mrt806,
ben bu temayı Dle'uyarlarken aklımda Wp yede uyarlamak vardı ve eminim bu temayı Wp ye uyarlasam çok deli satardı :) ama amaç dle de farklı temaları sağlamak.Sağolsun Mehmet ve Kadir de Dle tema için eklentileri ve modülleri yazıyorlar.
0
mrt806 24 Kasım 2014 23:20
@B.heyula, bilgilendirme için teşekkür ederim kardeşim.

Satışlarınız nasıldır yada bu temalara rağbet nasıldır tam bilgim yok ama Wordpress temalarına baktığımda film-dizi ve haber temalarında iyi satışlar oluyor ve dle de de özellikle haber vede dernek temaları tipi temalarda eksik var yasal sıkıntı olmasa wordpressten dleye sömürürüz temaları ama sorun oluyor işte, bu alanlarda da bu temanız da ki gibi başarılı ürünler ortaya koyarsanız eminim satışlarınız daha da canlı olacaktır.
0
B.heyula 24 Kasım 2014 23:14
@mrt806, yorum için teşekkürler.
Galeri modülü 1-2 gün içerisinde Shop bölümüne eklenecektir.MaRZoCHi son ayarlamaları yapıyor.
0
mrt806 24 Kasım 2014 23:07
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler güzel olmuş alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Temayı değilde ben galeri modülünü almak isterim umarım onunda satışı vardır ve en kısa sürede de satışa sunulur yada alma imkanımız varsa belirtirseniz almak isterim hemen.
3 779
MaRZoCHi 24 Kasım 2014 18:16
Eline sağlık. Güzel bir çalışma olmuş..
Ayrıca satın almak isteyenler için: Proje talebe göre devamlılık gösterecektir. Kullanılan modüllerde güncellemeler verilecektir.

--------------------
0
mondschein 24 Kasım 2014 17:28
Cok sık bir tema elinize saglik