» » » » DLE Toplu E-Posta Hizmeti

DLE Toplu E-Posta Hizmeti

rnajans
rnajans 29-09-2014, 20:31
Merhaba arkadaşlar,
DLE de toplu mail gönderim sistemini birçok DLE kullanıcısı biliyordur. SMTP ayarları aktif hale getirildiğinde, gönderilen maillerin spama düşmesi engellenmiş oluyor. Şimdi toplu mail gönderim programlarını bir kenara bırakırsak, benim düşündüğüm şey veri tabanına aynı anda toplu kullanıcı girişi yapmak, böylece sitemizi bir toplu mal gönderim aracı olarak kullanabiliriz. Demek istediğim, elimde bir exel veya text formatında mail listesi var. Bunu sisteme kullanıcı olarak ekleyebilirsek, siteyi toplu mail programı olarakda kullanabiliriz. Hatta bir eklenti olsa bu konu ile ilgili ve siteye excel veya text mail listelerini kolaylıkla import edebilsek. Bu konuda çalışması ve düşüncesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mehmet 20 Mart 2015 01:01
Çözümü yokmu iletişim bölümünden bir mesaj yolladiğinizda yine bu uyarı çıkıyor : Password not accepted from the SMTP server

Nasıl düzeltirim :(
0
mehmet 17 Mart 2015 22:55
selam arkadaşlar sorunumun sorusunu buraya yazmak zorunda kaldım :(
şifremi unuttum bugun fark ettim çalışmıyor Şöyle bir yazı çıkıyor : '' Password not accepted from the SMTP server '' Nasıl yapabilirim ?
0
rnajans 1 Ekim 2014 00:10
peki teşekkürler..
3 779
MaRZoCHi 30 Eylül 2014 23:07
@rnajans, tabi ki DLE'nin engine/inc klasöründeki php dosyalarını referans alabilirsiniz. İlk olarak en uygun olacağını düşündüğünüz admin panel sayfasına karar verin. Ardından o sayfanın dosyasını kopyalarak gerekli düzenlemeleri yapın.

--------------------
0
rnajans 30 Eylül 2014 21:26
Admin paneli kızmını hazırlarken yardımcı kaynak veya hazır bir kalıp varmı? Elimden geldiğince yapmak isterim.
3 779
MaRZoCHi 30 Eylül 2014 11:42
Merhaba,
Aslında kullanıcı olarak eklemek gerekmiyor. Ayrı bir tabloda kullanılabilir. Fakat yüklenecek xls veya txt dosyası belirli bir standatta olması lazım. Mail listesi adında bir modül hazırlanabilir.

Admin paneli kısmını ayarlarsanız, görsel olarak gerekli import ve smtp ile gönderim kısmında yardımcı olabilirim.

--------------------