» » » » Siteniz kurulup istediğiniz tema türkçeleştirilecek

Siteniz kurulup istediğiniz tema türkçeleştirilecek

mrt806
mrt806 18-05-2014, 16:03
Bir sitede denk gelmiştim ve oradan esinlenerek bende bir katkıda bulunmak istedim
Somaya yardım toplayan herhangi bir yardım organizasyonuna en az 20 TL bağışta bulunan ve

banka dekontunu özel mesaj ile bana gönderen arkadaşların
Siteleri kurulacak
İstedikleri bir tema türkçeleştirilecek
Kategori ve ilave alan ve gerekli eklenti varsa kurulacak (varolan eklentilerden)

Anahtar teslim teslim edilecek yani :)

Victor (discuzportal.com) 'un katkılarıylada aşağıdaki paket oluşturulmuştur.

30 Tl bağış yapana ise yukarıdakilere artı olarak aşağıdaki hosting de 20 TL indirim sunulacak

Disk Alanı: 1 GB
Aylık Trafik: 5 GB
Alan Adı: 1 Adet
Alt Alan Adı: 2 Adet
Database Oluşturma: 3 Adet
FTP Hesap Oluşturma: 1
Eposta Hesap Oluşturma: 3
Yıllık Ücreti: 45 TL.
İndirimli Ücreti: 25 TL

Buna ek olarak dileyen arkadaşımız SyBeR arkadaşımızın destek olanlara sunacağı paketlerden de faydalanabilirler.
DLE Hosting Paketlerinden seçim yapabilirler

Katkısı olan Tüm arkadaşlara teşekkürler

Şimdiden kolay gelsin herkese

25.05.2014 Pazar günü son gündür. Süre dolmuştur ne yazık ki.
Bu gün sınırlamasının sebebi kpss sınav hazırlığından dolayıydı bundan dolayı kusura bakmayın.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
meoacar 6 Ağustos 2014 21:24
Mesaj attım dönüş yapılması bekleniyor
150
SyBeR 20 Mayıs 2014 10:23
Alıntı: Victor
Şahsen Ben Teşekkür Ederim.

Syber Destek Full Yapması Güzel Oldu. Yakışanı Yaptı.
Syber Server Kurumsallığını Kazanmış Bir Hosting Firması. Katkısı İçin Teşekkürler.

(Mrt806) Murat Kardeşim Çalışmaları nda Başarılar Dilerim.

Rica ederim. Yorumunuz için teşekkürler. Sizlerle birlikte her konuda her zaman bu şekilde tam destek vereceğiz.

--------------------
0
KAYA 20 Mayıs 2014 07:37
Şahsen Ben Teşekkür Ederim.

Syber Destek Full Yapması Güzel Oldu. Yakışanı Yaptı.
Syber Server Kurumsallığını Kazanmış Bir Hosting Firması. Katkısı İçin Teşekkürler.

(Mrt806) Murat Kardeşim Çalışmaları nda Başarılar Dilerim.
0
mrt806 19 Mayıs 2014 20:38
Güzel düşünceleriniz ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim
150
SyBeR 19 Mayıs 2014 19:40
Biraz geç kaldık kusura bakmayın. Fikir çok güzel bence değerlendirelim arkadaşlar.

Desteği tam yapalım yapmışken ayrıca.

DLE Hosting Paketleri

Belirtilen hesaplara para yatırıp dekontunu özel mesaj ile mrt806 arkadaşımıza iletenlere DLE Hosting paketlerimizden dilediğini ücretsiz olarak sunuyorum. Dileyen dilediği paketi seçmekte özgürdür. Paketlerde stok sorunu yoktur.

İyi çalışmalar...

--------------------
0
rnajans 19 Mayıs 2014 18:16
Başarılar dilerim. Çok güzel bir düşünce.
0
KAYA 18 Mayıs 2014 20:23
Kesinlikle Murat Kardeşim. Senin Fikrin 'e Katılmama Müsade Ettiğin Teşekkür Ederim Öncelikle. Diğer İşlemleri Sana Bırakıyorum. Sen Nasıl Uygun Görürsen Ben Onaylarım.

Disk Alanı: ? MB/GB
Aylık Trafik: 5 GB
Alan Adı: 1
Alt Alan Adı: ?
Database Oluşturma: ?
FTP Hesap Oluşturma: ?
Eposta Hesap Oluşturma: ?

Ve Diğer Özellikler. Bu Çalışmanda Sana Bırakıyorum Seçenekleri. Ben Yanındayım.

İyi Çalışmalar Dilerim.
0
mrt806 18 Mayıs 2014 20:04
inşallah bir faydamız olur ikinize de teşekkür ederim Discuz kardeşim çok kişi talip olur mu bilmem ama sende istersen belli bir sayıda kota koyularak yapabiliriz. tabi onun için yardım ücretini de biraz yükseltmemiz gerekir paket mantığı oluşturulabilir sen belli bir sayı verirsen ben paket oluşturarak 2 siteyi de güncelleyip duyurmaya çalışırım azda ola bir katkımız olursa ne mutlu bize
0
KAYA 18 Mayıs 2014 18:28
Kesinlikle Düşünce Süper. Bende Destekliyorum. Bende Senin Bu Fikrine Dahil Olmak İçin Senin Kurcağın Web Sitelerine Ücretsiz 1 Yıllık Linux Hosting Vermek İstiyorum.
3 779
MaRZoCHi 18 Mayıs 2014 17:28
Çok güzel düşünmüşsünüz. İnşallah ilgilenenler olur. Ben de yardımcı olabilirim.

--------------------