Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » DataLife Engine İlave Alan Kullanımı

DataLife Engine İlave Alan Kullanımı

Maccy
Maccy 15-06-2016, 13:15
DataLife Engine için ilave alan kullanımı nasıl yapılır gösterdik, aynı zamanda bir film temasınında kurulumu videomuzda arkadaşlar.

Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 18 Aralık 2016 14:45
O eski bir eklenti, çok düzenleme gerektirdiği için tavsiye etmiyorum. En kolay yol önceki mesajımda yazdığımdır.

--------------------
0
Mtemizce 18 Aralık 2016 14:00
Multi XField diye bir eklenti gördüm. Checkbox ve radio buton şeklinde ekleme yapılabiliyor ilave alanlara. @MaRZoCHi, bu eklentiyi önerir misin yada buna yakın birşeyi biz elle ilavelerle yapabilir miyiz?
3 779
MaRZoCHi 18 Aralık 2016 12:59
@Mtemizce, çarpraz link olarak kullanılabilir, tek satırlık ilave alan oluşturun. Girdiğiniz verileri virgül ile ayırabilirsiniz. Çoktan seçmeli olmaz ama istediğiniz kadar seçebilirsiniz.

--------------------
0
Mtemizce 18 Aralık 2016 11:56
Liste mevcut evet ama birden çok seçmeli liste lazım. Dropdown liste var birde bu dropdown listin çoklu seçimi lazım. Listeden birden fazlasını seçebilmem lazım. Mesela bir oyun paylaşıyorum ve bu oyunun makale ekleme sayfasında ilave alan olarak Platform diye seçeneğim var. Platform da PC, PS4, XBOX seçeneklerim mevcut açılır liste olarak. Fakat oyun hem PC hemde PS4 için çıkmış. Bunu belirtmek için Platform ilave alanındaki listedeki seçeneklerin 2 tanesini seçebilmem lazım. Bunun içinde checklist olması lazım o listenin ki açılır listeden birden fazla seçeneği seçebileyim.
0
Mtemizce 18 Aralık 2016 01:08
Peki ilave alanlarda çoklu listeyi yani check list nasıl yapabiliriz?
3 779
MaRZoCHi 16 Haziran 2016 19:53
Teşekkürler.. Devamını bekliyoruz.. Ayrıca videoları bu siteye yönelik değil youtube'a yönelik yapmanı tavsiye ederim.. ( Youtube'a yönelik : Bu konuda araştırma yapabilirsin )

--------------------
0
CepTiM 15 Haziran 2016 18:35
Teşekkürler Enver güzel çalışma ve anlatım olmuş ...