Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » WoltLab Burning Board Integrator Modülü

WoltLab Burning Board Integrator Modülü

aslanhack
aslanhack 9-06-2016, 19:44
Değerli Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle Herkese Hayırlı Ramazanlar Dilerim..

Sitem için MaRZoCHi' nin yapmış olduğu MyBB Integrator modülü ile aynı mantık üzerinde çalışabilecek, sadece forum olarak Mybb yerine WoltLab Burning Board ile İntegrator olacak,
Entegrasyon tek yönlü çalışacak, yani sadece DLE üzerinden yapılan işlemler WoltLab Burning Board'ye yansıtılacak (DLE ye kayıt olanlar WoltLab Burning Board forumuna da üye olmuş sayılacak), Forumdan son konular ise yine MyBB Integrator modülündeki gibi DLE nin ana sayfasında görünmesini istiyorum. Özellikle forum olarak WoltLab Burning Board istiyorum. Bu modül için 100 TL bütçe ayırdım, daha yüksek bir ücret talebi için iletişime geçebilirsiniz.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
aslanhack 21 Haziran 2016 00:26
@MaRZoCHi, @Hagen,
Merhabalar, Sitemde forum konusunda MyBB, SimpleBB ve WBB aralarında yaklaşık 10 gündür sürekli bir muhakeme içerisindeyim. WBB bana çok cazip geliyordu cazip gelmesinde haklı nedenlerim var. Sosyallik konusunda sonuna kadar haklısınız. MyBB şahsen bana da çok yaban geliyordu sistemler arasında tam entegrasyonun sağlıklı olamayacağını düşünerek bu nedenle ben sitemde SimpleBB kullanmaya karar verdim. En azından uyum sorunu olmuyor. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. Cevaplarınız ve çözüm önerileriniz için sizlere ve DLE ailesine teşekkür ederim.
3 779
MaRZoCHi 20 Haziran 2016 11:23
@Hagen, sosyallik açısından haklısın :) Bir türlü fırsat olmadı elimdeki bildirim sistemine devam etmeye..

--------------------
3 779
MaRZoCHi 20 Haziran 2016 00:54
WBB yerine xenForo tercih edilebilir. Lisans ücretli arasındaki fark nedir bilmiyorum ama...
Entegrasyonlar tam olarak "entegre" olmadığı için Shop ta bulunmasını pek tercih etmiyorum. MyBB entegresi ilk PHP çalışmamdı o nedenle uzun süredir duruyor.. Sevmediğim için daha basit ve bütünleşik bir foruma ihtiyaç duydum sonucunda SimpleBB yi yaptım. Giriş / Kayıt halledilebilir. Fakat birçok ayrıntı mevcut. MyBB integrator da büyük bir kısmını yaptım fakat dediğim gibi tam olarak entegre olmuyor sistemler. O nedenle entegre işine sıcak bakmıyorum.

@Hagen, WBB'yi sevmedim :) Basit ve ücretsiz sistemleri severim. Kullanmayacağım için destek olayına da sıcak bakmıyorum.. Yavaş yavaş Drupal'a kayıyorum.

--------------------
0
aslanhack 13 Haziran 2016 01:27
@MaRZoCHi,

Hocam DLE üzerinden üye olanlar aynı zamanda WBB üzerinden kayıt olabilir, ve DLE üzerinden oturum açanlar aynı zamanda WBB üzerinden oturum açarsa, bunların yanında son aktiviteleri de DLE anasayfasında gösterebilirsek ilk etap için yeterlidir. Bence bu modül DLE.NET.TR SHOP sayfasına da kazandırılabilir, DLE için güzel olur.
3 779
MaRZoCHi 10 Haziran 2016 17:41
Merhaba,
WBB entegre edebilirim fakat MyBB gibi ayrıntılı bir modül haline getirecek vaktim yok.
Ayarlar php dosyasından yapılabilir olacak. Admin paneli olmayacak.
Çekirdek özellikler olabilir ancak.
* Kayıt, Giriş (yaptım), ...
* Son konular
Diğer özellikler neler olur bilemiyorum.. İşleyiş olarak aynı seviyeye gelebilir.
Kayıt ve kullanıcı dönüştürme işlemi için şifre yapısını ayarlamak gerekli. Buna bakıyorum..

--------------------