Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » Ücretli Sistem Yaptırılacaktır

Ücretli Sistem Yaptırılacaktır

tncytk
tncytk 3-04-2016, 15:15
Merhaba DLE ile bir tür ürün tanıtım sitesi açmak istiyoruz.
* Ürün detayı
* Üretici detayı
* Satıcı detayı
gibi farklı detaylı biografi sayfaları olacak.

dle.net.tr/uretici/lenovo.html
dle.net.tr/urun/lenovo-laptop.html
dle.net.tr/market/mediamarkt.html

Anasayfada editörün seçtiği son 5 ürün yeni eklenen 9-10 ürün son eklenen 5-6 mağaza son eklenen 5-6 satıcı gibi detaylar olacağından farklı url yapıları olursa daha iyi olur gibi görünüyor.

her sayfaya 1 veya bir kaç resim eklenebilecek... Ayrıca Diyelim ki
Lenovo markasını tanıtan sayfada sistemdeki lenovo ürünleri gözükecek..
Mediamarkt firmasını tanıtan sayfanda sistemde mediamarktta satıldığı işaretlenen tüm ürünler gözükecek
Lenovo laptop vs sayfasında ise bir kaç resim tanıtım ve ayrıca üretici olarak lenovo logo ve adı, satıcı logo ve adı gözükecek..

Site de 1 basamaklı refli üyelik sistemi olacak.

Üye1 kayıt olunca kullanıcı panelinde dle.net.tr/index.php?ref=uye1 gibi bir referans linki olacak. Üyenin bu linkinden siteye girip üye olan kişi Üye1 in alt referansı olacak. Üye1 Referanslarım bölümünden kendi alt referansıyla üye olanları ve kendisinin kime referans olduğunu görebilecek.

Size referans olan olan kullanıcı "Üye"
Sizin referans olduklarınız:
Üye1 >
>Üye2
>Üye3

gibi...

Aynı şey yeni üyeler içinde geçerli olacak.
Üyeler ürün tanıtımı ekleyebilecek.
Ekli ürünlerden herhangi birini üyelerden herhangi birine tavsiye edebilecek. Bir çeşit hediye gönderme sistemi gibi. Tavsiye edilince edilen kişiye bildirim gidecek. Şu kişi size şunu önerdi gibi... Bildirimi alan kişi kabul eder ve onaylarsa... Tavsiye edenin profilindeki Gönderdiği ürünler bölümünde şu kişiye *** başlıklı ürünü önerdi. Kabul eden kişide ise önerilen ürünler detayında şu kişiden şu ürünü aldı gibi gözükecek.

Ayrıca üye profilinde site içerisinde satın aldım diye işaretlediği ürünler ve satın almayı istiyorum şeklinde işaretlediği ürünler ayrı ayrı gözükecek..

Aslında istediğimiz özelliklere yakın olarak, Yıldız Film Scriptini ürün tanıtım şeklinde kullanalım dedik ancak.. Scripti yazan arkdaşlar ref sistemi eklenemeyeceğini söylediler. Wordpress ile istediğimiz bir çok özelliğe ücretsizce kurabiliyoruz. Ancak, eğer sistemde bir kaç bin üye olursa çok kasacağını düşündüğümüzden WP kullanmak istemiyoruz. DLE nin üyelikli sistemlerde daha hızlı olduğu bilgisini aldığımızdan konuyu buraya açmayı uygun bulduk..

Projenin detayları teferruat olduğundan yapabilirim diyen arkadaş ile görüşmek istiyoruz.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 21 Nisan 2016 15:53
Ref Sistemi
* 1 basamaklı üyelik sistemi.
* Kullanıcı panelinde, o kullanıcıya ait ref linki bulunacak.
* Kullanıcı panelinde, o kullanıcının alt kullanıcıları listelenebilecek
* Kullanıcı panelinde, o kullanıcının üst kullanıcısına ait bilgiler gösterilebilecek.
* Ref linki ile üye olan kullanıcı için üst üyeye PM ile bildirim gönderilip onay vermesi istenecek.
* Ref'i onaylanan kullanıcıların kullanıcı grupları değişebilecek.
* Admin panelden üyelere ait ref ekle/düzenle/sil işlemleri yapılabilecek.

Bu sistem için biçtiğim fiyat 50 TL dir. ( Satılması / Özel olması durumuna göre fiyatı nasıl olacak ? Profilimde gerekli ücretlnedirme mevcuttur. )
Skype adresim: m.hanoglu@outlook.com

--------------------
0
tncytk 21 Nisan 2016 13:07
@MaRZoCHi, ref sistemi örnekteki gibi olacak sadece oradaki kim kimin altı kim kaç kişi getirmişi admin panelden görmek ve/veya düzenlemek istiyoruz... ek olarak istenen tek şey biri birinin altından üye olunca üst üyenin alt üyeyi onaylaması.. örneğin pozisyon 0 dan 1 e ulaşması veya normal üye grubundan onaylı alt üye grubuna geçmesi o kadar.. Zaten ref üyelik hazır olduktan sonraki ihtiyacımız olan bir çok şey modül ve eklentiler bölümünde mevcut tabii eğer sürüm uyumluluğu olursa... tekizle.net deki sistem gibi düşünün ek olarak ref üyelik lazım sadece... bunu film olarak kullanmayacağımız için belki bir kaç değişiklik gerekebilir... Zaten tema olarak çok yakın bir tema olacak veya zaten onda kullanılan tema da http://dle-templates.com/movie/170-kinomix-shablon-dlya-kino-saytov-na-dle.html satın alınabilir. Marchozi Facebook kullanıyor musun? evet ise özelden alabilir miyim?
3 779
MaRZoCHi 21 Nisan 2016 10:15
Ref sistemi için başka ayrıntı varsa görmek isterim.

--------------------
0
tncytk 20 Nisan 2016 23:32
135 kişi bakmış ve yapabilecek kimse çıkmamış enteresan aslında tam olarak http://webdesitem.com/referans-uye/index.php bunun gibi bir şeyi dle ye giydirmek istiyordum.. DLE için söz konusu işlemlerde php kodları engine içerisine mi girmek gerekiyor?
0
tncytk 4 Nisan 2016 09:27
Sistemin temeli referans üyelikle alakalı.. zira kişiler kendi alt referans üyelerinin sayısına göre hediye kazanacaklar.. Onu halledebilirsek diğerleri için ayrıca konuşalım..
0
rnajans 3 Nisan 2016 23:12
Merhaba öncelikle dle de bu dediğiniz tarz da bir site yapilabilinir. Ancak referans sistemi için ek bir modül gerekiyor. Bu konuda Yazılımcı arkadaşlar yardimci olabilirler. Ürün tanıtım sitesi anlamında da ben size yardımcı olabilirim.