Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » Sitemi Satıyorum

Sitemi Satıyorum

mosiiw
mosiiw 28-02-2016, 02:44
Arkadaşlar çok uraştım Bir çok şeyi yaptım ama ilgilenemiyorum siteyle, açalı çok olmadı domain hosting tema içerik vs komple satıyorum

KunTis.com

150 tl
Çok diyen arkadaşlar olabilir ama neticede emek var.

Sadece temayı isterseniz 30 tl den vere bilirim ama tema bana ait değildir onu söyliyem bende hazır aldım türkçeye çevirdim hepsi bu.

Normalde temayı 7$ a bula bilirsiniz bilginize.

kuntis ne alaka derseniz güldür güldür deki şevket kuntis diyor kuntis de saman altından su yürüten anlamına geliyor warez içerikli bir site oldugu için ondan bu ismi tercih ettim 2 ci bir pozitif yanı ise googlede 70.500 sonuç çıkıyor yani kısa sürede üst zirveye ulaşırsınız.

Ben çok uraşamadığımdan şuanda 2 ci sayfada

Alıcı arkadaşlar iletişim bilgilerinden ulaşa bilirler.

osmangurdal@live.com
facebook.com/e3232w
Tel: 0546 474 24 02
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mosiiw 5 Mart 2016 00:38
Site satılmıştır arkadaşlar temayı isteyen olursa onuda 10 tl den vericem Cümleten iyi günler dilerim.
0
mosiiw 1 Mart 2016 20:40
@MinTR, http://dle-templates.com/responsive/256-time-to-play-adaptivnyy-igrovoy-shablon-
dlya-dle.html

Temayı ben burdan aldım kardeşim bu arda fiyatı indiriyorum 100 tl site 15 tl temayı satıyorum
0
MinTR 28 Şubat 2016 18:25
@mosiiw, Hayırlı satışlar..
Teman güzelmiş, temanın orjinal adı nedir kardeşim
0
rnajans 28 Şubat 2016 14:15
Site güzelmiş iyi satışlar
0
etamircim.com 28 Şubat 2016 12:59
hayırlı şatışlar.