Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » DLE tema yaptırılacak

DLE tema yaptırılacak

By_Strange
By_Strange 2-06-2015, 11:04
merhaba arkadaşlar.
5 tane tema yaptıracağım bu temaların kategorileri şu şekilde:
1. spor videoları için video portalı
2. legal program indirme sitesi (tamindir vb tarzı)
3. makale için tema basit bi tema
4. islami içerik için
5. sağlık sitesi için

önemli bir not temalar responsive olacak

aklımda wordpress bazı temalar var onlardan rip te yapılabilir, sıfırdan temada olabilir. işinin ehli ve yaptığı işin arkasında olan kişilere duyurulur.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
By_Strange 8 Haziran 2015 17:23
@B.heyula, önereceğin temaları bekliyorum. dediğin gibi ben bişeyler karalıyayım bakalım ne çıkacak çok masraflı olmaz inş. makale için bi resim yapmıştım dle.net.tr ninde bi kısmından alıntı yaptım müsade ederlerse onuda yaptırmak istiyorum.
0
B.heyula 8 Haziran 2015 17:14
Sistem olarak kesinlikle DLE derim.Önere bileceğim temaları buraya yazarım.Ama bana kalırsa kendi hayal gücünü kullan aç bir resim editörünü iyi kotu neyın nerde olacagını nasıl gözükeceğini çiz ve burda paylaş css'e dökecek arkadaş zaten ona göre bir ücret çıkarır.
0
By_Strange 8 Haziran 2015 14:50
@B.heyula aslında dediğini yaptırmak isterdim ama bu aralar bütçe sıkıntılı düğün var bayramdan sonra inşallah.
sistem olarak yine dle mi yoksa tamamen farklı bi scriptmi yazdır demek istedin. ayrıca diğer siteler için ne önerebilirsin ne kadar bütçe ayırmam gerekir
0
B.heyula 8 Haziran 2015 14:43
Eğer gerçekten ciddi bir proje olarak yürüteceksen bu program indirme sitesini hazır tema kullanma gezginler.net gibi bir tema yazdır.
0
By_Strange 8 Haziran 2015 14:38
@B.heyula, tavsiyede bulunabilirmisin
0
B.heyula 8 Haziran 2015 14:29
@By_Strange,
Seçim tabiki senin ama bu dediğin 2 temada istediğin siteler için kesinlikle uygun değil.
0
By_Strange 8 Haziran 2015 12:39
@MaRZoCHi, evet tema bu ve temada responsive. sizce nasıl sağlık ve islami içerikli site için uygunmudur sizce nasıl olur

vivashop teması tarzı bi temada olabilir. o tarzda legal indirme ve video siteleri için bu tarz bi tema düşünmüştüm ben. bu olmaz derseniz başkada bakarım ama baktıkça kafam karıştı. indirme ve video teması önerebilirmisiniz bana.
3 779
MaRZoCHi 7 Haziran 2015 16:43
Sanıyorum dediğiniz tema bu?
http://jellywp.com/theme/nanomag/

Benim açımdan problem yok ama özellik olarak responsive olan temaları seçmenizi öneririm. Bunlara bakmadım öyle mi diye. Nanomag teması daha uygun diğerine göre. Diğeri alışveriş sitesi tamamen.

--------------------
0
By_Strange 7 Haziran 2015 16:34
Islam ve saglik icin nanomag temasida olabilir. Ne dersiniz.
0
By_Strange 7 Haziran 2015 15:18
Demo adresi bu
http://cscartdemo.energothemes.com/vivashop/

sizde oneride bulunursaniz daha iyi olur benim icin
3 779
MaRZoCHi 5 Haziran 2015 17:31
@By_Strange, link atarsanız daha iyi olur. Baktığım aynı isimli bir tema dediğiniz değil sanırım

--------------------
0
By_Strange 5 Haziran 2015 16:18
@B.heyula, @MaRZoCHi temalara baktıkça kafam çok karıştı. vivashop diye bir tema var ana sayfası hoş. spor videoları legal program indirme sağlık sitesi için bu tema nasıl olur sizce
3 779
MaRZoCHi 3 Haziran 2015 11:19
@By_Strange, HTML kategorisinden bakmanız iyi olur. WP de olabilir..

--------------------
0
By_Strange 3 Haziran 2015 08:39
@MaRZoCHi, dediğin çok mantıklı bu tarz önerebileceğiniz bi tema varmı acaba veya themeforestin hangi kategorioeki temalarından araştırma yapmalıyım.

@B.heyula, istediğim ekstra bir özellik yok aslında. sadece sağlık ve program sitesi için bot yazdırırım. ekstra özellik derken neleri kastediyorsunuz dle ye tam olarak hakim olmadığım için soruyorum örnek verebilirmisiniz.
3 779
MaRZoCHi 2 Haziran 2015 13:48
Genelde themeforest gibi kaliteli içerikleri olan sitelerde temaların, neredeyse tüm gereksinimleri karşılayacak şekilde farklı sayfa tasarımları oluyor. Artık responsive olması şart.
Farklı farklı 5 tema yerine 1 adet temayı 5 farklı sitede kullanmak hızlı ve maliyeti az olur.
Sadece kullanılacak siteye göre renk ve düzen seçilebilir. Diğer türlü yapacak birini bulmak zor.
Eğer bu şekilde bir isteğiniz olursa önümüzdeki ay içinde yardımcı olabilirim.

--------------------
0
B.heyula 2 Haziran 2015 13:46
@By_Strange, Tema özelliklerini yazmadan bir fiyat verilmesi mantıklı değil.Bu temalarda ne gibi özellikler olacak bunlar önemli,istediğin temayı yazayımda yazdıkça ücretide farklı olacak.Rip olayına gelince doğru bulmuyorum.
0
By_Strange 2 Haziran 2015 13:36
önemli bir not temalar responsive olacak