Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

• Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » » » Wordpress'ten DLE'ye tema entegre

Wordpress'ten DLE'ye tema entegre

By_Strange
By_Strange 11-05-2015, 17:27
merhaba arkadaşlar
wordpress ten dle ye bir tema giydirmek istiyorum bu konuyla ilgileniyorsanız lütfen pm isteyiniz.
not: uygun fiyatlı bir arkadaşla anlaşılırsa toplam beş site için tema yaptıracağım veya entegre ettireceğim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
B.heyula 12 Ağustos 2015 18:23
@aslanhack,
Uygulama yapılacak temanın demosunu atarsanız incelerim.
0
aslanhack 12 Ağustos 2015 15:11
Merhabalar şuan sitemde kurulu olan ve ücretli almış olduğum wordpress temasını mümkün olduğu kadar çalışır vaziyette Dle için dönüştürmeyi düşünüyorum veya sıfırdan tema yapılada bilinir bu konuda gerçekten yardımcı olabilecekler (yüzüne gözüne bulaştıracak kişi lütfen yazmasın) iletişime geçebilir. Ücret konusunda sıkıntı yok sadece sağlam dönüşüm yapılmasını istiyorum.
0
By_Strange 25 Mayıs 2015 20:35
arkadaşlar volkanın dönmesini bekleyeceğim
3 güne kadar geri dönüş yapmazsa ozaman sizlerden yardım isteyeceğim.
ilginiz için teşekkür ederim
@mrt806, benim yaptırdığım tema da imzanıza bakılırsa sizin ilgi alanınıza giriyor galiba. benimkide wallpaper temasıydı
0
mrt806 25 Mayıs 2015 18:13
@By_Strange, kardeşim Vk eskiden forum aracılığı ile tanıdığım biri bende bu siteye en son 10 Şubat 2015 tarihinde girmiştim bi işe girdim ve yoğunluktan dolayı sitede yoktum herkesin bir derdi yada işi olabilir siteni temayı ve yaşadığın sorunları özelden at çözebilirsem seve seve yardım ederim sana. Çok anlayan biri değilim ama kendimce yaparım bişeyler. Ha şunuda söyleyeyim özelime öyle saçma mesajlar atılmış ki tema paylaşmışım zdamın özel isteği var cevap yazmadı diye beyfendi hakaret edip bi de sorgulamaya kalkmış (Sana değil elbet bu örnek olsun diye).
Yani beklemek lazım ama ücretli işse elbet eleştirmekte istekte bulumakta hakkın. İsteklerini yolla biliyorsam zaten yardım ederim bilmiyorsam da anında yazarım zaten.
0
By_Strange 25 Mayıs 2015 11:29
@omerkul, resimleri eklemeden once cok tereddüt ettim ama eklemsem bus seferde ben yalanci durumuna dusecektim. Dedigin gibi forumda aktif birisi.
insallah basina kotu bi sey gelmemistir. Insallah ben yanilmisimdir. 30 tl ile ben fakir olmam oda zengin olmaz mevzu odenen ucret degil bunu anlamissindir umarim. Bana deseydiki abi ben bunu yapamicam veya ben bu kadar yapabiliyorum deseydi eyvallah derdim ama sorun su bu aksam bu aksam deyip oyalamasi kizdirdi beni.
Resimleri ekledigim mesji duzenleyemiyorum. Yoneticiler resimleri silerse ihi olur insallah ben yanilmisimdir inşallah en kotu ihtimalle internete erisemiyordur ne diyim baska
0
omerkul 25 Mayıs 2015 09:49
@By_Strange, üstüme vazife olmayan bir konu. Ancak şunu söyleyebilirim VK arkadaşımız öyle dolandırıcılık yapan bir kimse değildir. Olsa idi 1 yıldır bu sitede barınamazdı diye düşünüyorum. Her gün girerim bu siteye. Günlük yorumları inceler bakarım. Ve her gün arkadaşın bir yorumunu mutlaka görürüm. Onca tema düzenledi, modül ekledi siteye ve diğer insanlara da destek oldu. Ancak birebir hiç tanışmışlığımız yok. Sizi en iyi ben anlarım çünkü bu tür işler başıma çok gelmiştir. Ama VK konusunda içiniz rahat olsun merak etmeyin. Objektif bakalım. Kimse uzun süredir takıldığı bir sitede hele ki 30 TL için kendi kişiliğini tehlikeye atmaz. Konuya girdiğinde bilgilendirme yapacaktır.

Arkadaşın profiline de girecek olursanız son giriş tarihi 22 Mayıs. Yani 3 gündür bu sitede de yok. Bunu hemen kötüye yormak yerine şu şekilde düşünelim. İnterneti gitmiş olabilir, bir yakını rahatsızlanmış olabilir, vefat durumları olabilir, bulunduğu yer müsait olmamış olabilir, yolculuk durumu veya bunların dışında çok daha önemli problemleri olmuş olabilir. Burada ifşa etmeniz hiç etik gelmedi bana. Telefon ile ulaşım sağlamanızı öneririm. VK'nın da yaptığı doğru değil. Bir durum varsa bir şekilde müşteriye belirtilmeliymiş ki bunlara sebebiyet verilmemeliymiş diye düşünüyorum. Umarım aranız düzelir, abi kardeş ilişkiniz hiç bozulmaz.
0
By_Strange 24 Mayıs 2015 23:16
gonderdıgım ve aldıgım mesajlar.
--silindi--
yorum sizin arkadaşlar
3 779
MaRZoCHi 24 Mayıs 2015 16:19
@B.heyula, dedikleri ile demek istediklerim çok yakın.
@By_Strange, İddianızı desteklemek için ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz.. ( Attığınız ve aldığınız mesajların )
Temanızdaki eksik kalan kısımları bildirin..
En son ihtimal olarak 5 Hazirandan sonra tamamlayabilirim. Eğer dediğiniz hatalar çok fazla değilse.

--------------------
0
B.heyula 24 Mayıs 2015 16:14
@vk ile ne anlaştığınızı veya neler konuştuğunuza vakıf değiliz.Bu şekilde tek taraflı suçlama bence hoş bir durum değil.Gelelim konumuza eksik olan neyse buraya yazın ve site adresinizi yollayın eğer basit işlemler ise ücretsiz bir şekilde sorunlarınızı çözeyim.
0
By_Strange 24 Mayıs 2015 16:06
Arkadaslar forumdaki vk adli sahisla anlastik. Temayi yapti sagolsun ucretinide hemen odedim.ancak bazi yerlerinde hatalar vardi bugun yarin deyip hep oyaladi beni. Ve basladigi isi yarim birakti. Bugune kadar bekledim belki tamamlarmi diye ama artik cevapta yazmaz oldu. lutfen ama lutfen isini duzgun adam gibi yapan birisi gelsin. Ve forum yonericilerinden vk adli kullaniciya gereken uyarinin yapilmasini istiyorum.
0
By_Strange 19 Mayıs 2015 20:17
Konu guncel