» » » » Temada sağ menü ve eklentileri aktif etmek !

Temada sağ menü ve eklentileri aktif etmek !

programcini
programcini 1-05-2015, 00:55
Arkadaşlar henüz yeni bir site oluşturdum. Dle sisteminde yeniyim. Bir tema kurdum fakat kurulumdan sonra sağ taraftaki moduller veya eklentiler görünmüyor sadece solda menü ve modüller var

Kurduğum tema bu : http://www.dleturk.com/dle_template/turkce_tema/2092-blaster-3-kolonlu-dle-100-98-utf8-ve-latin.html

Site adresim : www.programcini.com

Sağ tarafı nasıl aktif ederiz bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi lütfen
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 24 Ocak 2018 12:57
Elimizdeki temalarda çeşit az. Eğer incelediniz ve bulamadıysanız mecburen Rus sitelerinden bakmanız gerekiyor. Önermek istemiyorum ama dle-templates.com dan ücretli olarak alabilirsiniz. Ücretsiz olsun isterseniz Rus destek sitelerinden indirip çeviri talebi yapabilirsiniz. Bunun dışında yardımcı olabileceğim bir şey yok ne yazık ki.

--------------------
0
MaTaDoR 24 Ocak 2018 01:22
@MaRZoCHi, Hocam Peki dediğiniz gibi seolu moder bir tema varmı şu an.Ama 3 kolili olsun yani sağlı sollu menüli bir tema. Ne önerirsiniz?
3 779
MaRZoCHi 24 Ocak 2018 01:13
@MaTaDoR, konu ile ilgili olmayan sorunuz varsa öncelikle konu açmanız ve kurallara özen göstermenizi öneririm. ( Özel Mesaj )

Sorunuza gelince, blaster gibi eski bir tema ile vakit kaybetmenizi tavsiye etmiyorum. Tema responsive değil yani hem pc hem de mobil uyumlu değil, SEO açısından olumsuz bir durum bu.
Başka modern bir tema kullanmanız mantıklı bir seçim olacaktır.

--------------------
0
MaTaDoR 24 Ocak 2018 00:37
Mrb Arkadaşlar.Özür dilerim eski konuyu diriltmek istemezdim. Ben yeniyim. Bir tema indirdim bu siteden. Temada yalnızca sol menu var. Ben sağdada menu olsun istiyorum. Nasıl yapa bilirim? Yardım ede bilecek varmı acaba. Şimdiden Teşekkürler.Tema ismi blaster2
0
programcini 1 Mayıs 2015 19:24
tasarımı tekrar yükleyerek işlemi düzelttim fakat bu ana sayfadaki sorunum halen devam ediyor. makaleler çok aşağı doğru cok uzun şekilde görünüyor
0
programcini 1 Mayıs 2015 19:07
teşekkür ederim birde ana sayfada gösterilen programlar olduğu gibi çok uzun gösteriliyor bu makaleleri nasıl kucultebilirim yardımcı olurmusunuz acaba ?

Eklediğim programlar ana sayfada öylece up uzun gözüküyor

style.css uyguladım tasarım hepten bozuldu işlemi geri alıyorum fakat düzelmiyor :(
0
programcini 1 Mayıs 2015 13:48
Arkadaşlar özür dilerim yeni olduğum için tam araştırma yapmadan foruma yazmışım. Sorunu hallettim şu şekilde oldu.

2 kolonlu tema arıyordum tekrar. Bir yerde buldum ve temayı paylaşan kişi 1 kolunlu yerine 2 kolonlu yapmak isterseniz fullstory.tpl adını shortstory.tpl olarak değiştiriniz diyordu. Kendi temama baktım hemen benim temamdada boyle bir alternatif sunulmuş zaten :)

Herkese iyi çalışmalar dilerim