» » » » Datalife Engine Tema İstegi

Datalife Engine Tema İstegi

Xy-
Xy- 7-05-2014, 16:25
Slm Arkadaşlar Benim Datalife Engine Hakkında Pek Bilgim Yok Bilgim Yok Derken Türkçe Yapma Yada Tema Yapma Gini Özelliklerim Yok
Fakat Sadece Düşüncemi Söylemek İçin Bu Konuyu Actım. Ve Bu Konu Benim İşimide Yarıyacak Eger Bir Ümit Yapılırsa
İşime Yarıyacak

Tema İstegi Deqilde Sadece Bir Önerimi Sunmak İstiyorum Datalife Engine Sevenlerine Neden Bir Toplist Veya İmleme Teması Yok Yada Bana Deng Gelmedi Toplist Veya İmleme Teması Yapabilen yada Yapacak Olan Biri Varmıdır Yada Öyle Bir Düşüncesi oLan Varmıdır.
Tema Arıyorum Cogunlukla Video Film Benzeri Temalar Görüyorum
Ben Yaklaşık Bir Aydır Bir Toplist Yada İmleme Teması Arıyorum Bir Turlü Bulamadım Datalife Engine Teması Olarak Bulamadım.

Kusura Bakmayın Haddimi Aştıysam .
İyi Forumlar Arkadaşlar.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
rnajans 11 Mayıs 2014 15:49
Alıntı: Xy-
Alıntı: MaRZoCHi
Ücretsiz olarak paylaşılan, herhangi bir sisteme ait tema DLE'ye uyarlanabilir.
Bildiğiniz varsa linklerini bizimle paylaşın. Uygun vakit olduğunda uyarlama işlemi yapılabilir.

Tşkler Cvbınız İçin Hocam Fakat Uyarlama Deqilde Normal Bir Sekilde Yapılabilirmi Cunkü Ücretsiz Dagıtılan Güzel Bir Tema Yokki Olmasını bende İsterdim Mesela Bu Blogss Temlates Teması Site Tanıtma Temasına Cevrilebilir. Bide Neden Bimse Ücretli Bir Sekilde Yapmıyor Bu İşi Mesela Bana Bir Site Tanıtma Veya Site İmleme Veya Toplist Teması Lazım Hiç Yapanı Gormedim.

Yakın zamanda DLEShopping de bir DLE teması bu alanla ilgili satışa sunulacaktır.
0
Xy- 8 Mayıs 2014 10:17
Alıntı: MaRZoCHi
Bildiğiniz varsa linklerini bizimle paylaşın. Uygun vakit olduğunda uyarlama işlemi yapılabilir.

Tşkler Cvbınız İçin Hocam Fakat Uyarlama Deqilde Normal Bir Sekilde Yapılabilirmi Cunkü Ücretsiz Dagıtılan Güzel Bir Tema Yokki Olmasını bende İsterdim Mesela Bu Blogss Temlates Teması Site Tanıtma Temasına Cevrilebilir. Bide Neden Bimse Ücretli Bir Sekilde Yapmıyor Bu İşi Mesela Bana Bir Site Tanıtma Veya Site İmleme Veya Toplist Teması Lazım Hiç Yapanı Gormedim.
3 779
MaRZoCHi 7 Mayıs 2014 17:43

--------------------