» » » » Blog sayfasından konu çekme

Blog sayfasından konu çekme

Emre
Emre 5-04-2015, 21:10
Merhabalar;
DLE içerik yönetimini daha önce 7'den 9'a kadar kullanmıştım. Ondan sonra WordPress bloglama sistemine geçmiştim.
Şimdi DLE teması hazırlamaktayım. Dosyaların hangi işlev gördüğünü tamamen unuttum desem yeri. Öncelikle sorularından bir tanesi bu

DLE 'de hangi dosya ne işe yarıyor? Bilen varsa biri kısa açıklamalı olarak yazarsa sevinirim.

Yapmak istediğim şey ise; Ana sayfada görünen bölüme 3 stünlu sadece blog sayfasında yazılan yazıları çekmek istiyorum.

Blog haberleriBlog haberleri

Görünen kısma blog ve/ya haberler kategorisinden haber çekmem mümkünmüdür?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Emre 6 Nisan 2015 09:30
@MaRZoCHi, Temada eklenti kullanmadan yapmaya çalışıyorum. DLE'de ilk temam olduğu için biraz sıkıntı çekiyorum. 9.X sürümünü bulamadım. Google aramasına göre DLE Türk sitesini gösteriyor fakat, site sanırım durdurulmuş. Tasarımı değiştirmekte fayda var o zaman.

Cevap için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
3 779
MaRZoCHi 5 Nisan 2015 22:23
DLE de custom hangi sürümden beri var bilmiyorum ama 9 serisinde kullanılmaya başlamış olması muhtemel.
Custom kodu kullanımı hakkında bilgiler burada mevcut. Ayrıca sitemizde custom ile ilgili birçok eklenti ve aynı mantıkla çalışan birkaç modül bulunmaktadır. Temanız için kullanabilirsiniz.

--------------------