» » » » Facebook tarzı tema

Facebook tarzı tema

memo_qx
memo_qx 22-03-2015, 21:34
merhaba arkadaşlar facebooka benzeyen bir tema yapsam satmak için tutar mı sizce veya nasıl temalar tutar acaba düşüncelerinizi bilmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Facebook tarzı tema satmak için tutar mı?

Tutar - 20 (54,05%)
54,05%
Tutmaz - 17 (45,95%)
45,95%

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
omerkul 23 Mart 2015 20:35
@OyunProgram, Sanırım DLE'ye Wordpress'den daha iyi bir SEO yapılabileceğini söylemek istiyorsun. DLE bana göre her yönden Wordpress'den iyi ancak SEO konusunda çok sıkıntılı bir sistem. DLE ile geçirdiğim 2. sene ve site içerisinde tüm seo çalışmalarını yapmama rağmen hiçbir artış yok, yıllardır günlük tekil hit 8K'yı geçmiyor. SEO kitabını almadığım yazar, danışmadığım uzman kalmamıştır neredeyse. Demek istediğimi 2 yıllık bir DLE siten olduğunda ve ziyaretçi sayının bir döngüye girdiğini gördükten sonra anlayacaksın. Bu Google Wordpress'e aşık resmen. DLE'yi Google'ye sevdirmek gerek ama nasıl işte problem orada.
0
BlackMan 23 Mart 2015 12:59
@OyunProgram, :D olur yine olmasın :D

2 Oldu daha 4 günlük sitemdeki konuların 2 -3 tanesi indexlendi diğerleri index almamıyor ne yapmamı öerirsin ?
0
BlackMan 23 Mart 2015 01:41
@OyunProgram, wordpresse kaçmalarında ki sebeb Koddan çok SEO iyi olduğu ve panelli çok işlevsel kullanımı kolay 2 tık tık yaparak :) tüm işlemleri halledebilmelerinden dolayı benim bir sitem wordpress briide DLe :) dle kullanmamdakisebe ise sadece Hoşuma giden bir tena için :D

www.teknobilim.org
www.apkcell.com
0
BlackMan 22 Mart 2015 23:04
tutmaz normal php olarak benim kendi yaptıgım var facenin aynısı ben onu :D mobille birşeltritdim facebook ismiden android uygusı yazdım ordan giriş yapanların şifreleri yaptıgım 2. uygulamaya geliyor face çalmaya birerbir :D almak istersen ben sana satıyım

facebook server + facebook clientten oluşuyor.