» » » » Catalog Orange Teması Düzenleme

Catalog Orange Teması Düzenleme

Cepdog
Cepdog 20-02-2015, 00:55
merhaba.
bu temayı tanıtım amaçlı olarak kullanmak istiyorum sizin makaleleriniz ve cepkutusu(By_mustafa) edindiğim bilgilele biraz düzenleme yapabildim ancak yardıma ihtiyacım var.
shortstory ve fullstory değişiklikler yapmak istiyorum acaba kod yazma konusunda yardımcı olurmusunuz.
1. shortstory resimleri sol yana yaslayıp yazıları yanında çıkmasını istiyorum.
2. fullstory link olmadan ikinci sayfa böylelikle daha fazla reklam görüntülemek istiyorum bunu bir makalede paylaşmıştınız ama beceremedim.
3. fullstory üzerinde ilave alan var galiba bu tam olarak nasıl düzenlerim etiket bulutunun kelime sınırlamak istiyorum alt satırlara kayıyor.
Bu işlemleri nasıl yaparım yada eğer ücretli yapılıyorsa görüşmek isterim saygılar.

1ev1bebek.com
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 22 Şubat 2015 01:08
@mcpapas, est. @Cepdog, yüklenen dosyaları otomatik olarak ayrı sayfada açtırmak için eklenti arıyormuş ve bulmuş.
Kendisine hayırlı olsun.

--------------------
0
Cepdog 22 Şubat 2015 01:06
bende mesajımı okuyunca anlamadım tam ne demek istegimi. :) sorunu çözdüm ücretli modüllerde dowload 1.3 yapmak istediğimdi yapıyor ve satın aldım kurup denicem .bu işlerde biraz yeni bilgi eksiğim var teşekkürler kusura bakmayın .

fullstroy yazıların konumunu {full-story} komutu ile değiştirebilirmiyiz. resimlerin düzenlendiği gibi.
saygılar.
0
mcpapas 21 Şubat 2015 17:42
@Cepdog, Dediğinizi Bende Tam Anlayamadım Ama,
Anladığım Kadarlıyla İlve Alan Oluşturacaksınız.
Atıyorum
download

Oluşturduktan sonra
fullstory.tpl Aç
Bul:
{full-story}

Altına, Üstüne Eklemek İstedğiniz Yere Ekle:
<a href="[xvalue_download]">burayadayazı</a><br />

Ekle...

@MaRZoCHi, Hatam Varsa K.bakmayın Düzeltirseniz sevinirim.
0
Cepdog 20 Şubat 2015 22:40
çok teşekkur ederim shortstory tamam.
2. maddede fullstroy mesela indir butonu koymak istiyorum ancak link olmadan aynı makale için başka sayfa açılmasını istiyorum.
tekrar teşekkürler .
3 779
MaRZoCHi 20 Şubat 2015 22:14
1) Aşağıdaki kodu style.css dosyanızın sonuna ekleyin
.shortstory img { float: left; padding: 0 !important; margin-right: 10px !important; border: 2px solid #ccc !important; width: 200px; }

2) Dediğiniz anlamadım. İlgili eklentinin linkini eklemeniz iyi olur.
3) İlave alan kodları, fullstory.tpl dosyasında, kullanmadıklarınızı silebilirsiniz.
Etiketlerdeki kayma ilave alanların olmamasından kaynaklı, ya kodları silin ya da aynı isimde ilave alanları oluşturun.

--------------------