Andriod Tema

B.heyula
B.heyula 5-01-2015, 20:56
Dle için Android Tema Çalışması;

Uzun zamandır üstünde çalıştığım tema finale doğru ulaşmakta,bu noktadan sonra kullanıcıların istek ve görüşleri doğrultusunda kodlamaya devam etmeyi düşündüğüm için fikir ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Andriod Tema
Andriod Tema
Andriod Tema

Temanın Demosu İçin :
http://fragmango.com/
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
TiPaXLaw 9 Aralık 2015 06:25
arkadaşım bende tebrik etmek istedim gerçekten hoş bir tema ellerine sağlık
0
bayram61 4 Ağustos 2015 13:17
@B.heyula, bana yardımcı olurmusun heyullah sliderda hata var resim eklemiyor linkini gönderiyor bide dosya bilgilerinde attacmetc hatası düyor
sayfam bu yardımını bekliyorumkatilimsizfullprogramlar.besaba.com
0
pcmy 29 Mart 2015 21:46
Kişisel Blog
Tema ne zaman tamamlanır acaba bu temayı sitem için düşünüyorum
Android Uygulama ve Oyunlar Apk indir
0
pcmy 20 Mart 2015 21:43
iyi günler tema ne zaman yayınlanacak sitede acaba
0
nsmumutcan 11 Şubat 2015 10:38
temayı şuan ki haliyle satın almak istiyorum. Telefon numaranızı alabilirmiyim
0
B.heyula 19 Ocak 2015 20:28
@cepkutusu,
Sen beğenene kadar açılır menü yapmaya devam edeceğim :) Dediğin gibi reklam bölümüne bir açılır menü yaptım,yorumunu bekliyorum.

Demo (Açılır Menü - Kategoriler) Bloğu :
http://fragmango.com/
0
cepkutusu 15 Ocak 2015 23:51
Ben hala diyorumki üstteki açılan menü yerine sağda reklam var ya oraya Blaster temasındaki gibi güzel bir açılan menü yapsan ?
0
B.heyula 15 Ocak 2015 23:33
Genel olarak belirtilen menüdeki kategoriler bölümünün üsüne geldiğinde açılıp kaybolmaması yönündeki istek için yeni bir menü bölümü ekledim test edebilirsiniz

Not: ince ayarları yapılmadı.

Demo :http://fragmango.com/

Örnek :
MenuMenu
0
cepkutusu 15 Ocak 2015 18:52
Açıkcası ben kullansamda, kullanmasamda alacağım temayı. Maksat girişimci arkadaşlara destek olmak. Ama tema çok güzel olacağa benziyor
0
B.heyula 15 Ocak 2015 11:27
@Engin, @cepkutusu
Arkadaşlar işlerin yoğunluğundan ara vermiştim bu akşam kaldığım yerden devam edicem.İlgi ve alaka için teşekkürler.
0
Engin 15 Ocak 2015 00:29
kardeşim ne oldu son durum nedir? beklemedeyiz. ;)
0
Eftimis 12 Ocak 2015 22:20
Gerçekten başarılı bir tema olmuş. Ne kadara satmayı düşünüyorsunuz acaba?
0
cepkutusu 12 Ocak 2015 20:11
Son durum nedir ?
0
B.heyula 6 Ocak 2015 16:34
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim.

@mehmet, Teşekkürler, Ücretli olacak.

@fatihcray, linklerin üzerine geldiğinde yeşile dönüşmesi konusunda haklısın
farklı birşey yapacam.

@Engin,
Abi,kullanıcı girişi ve kayıt ol bölümlerini en sona bıraktım daha oralara dokunmadım bile.Arama bölümüde keza öyle,ama dediğin gibi resimli yapmak güzel olur.Kullanıcı profili için tasarım henüz bitmedi üstünde çalışıyorum.Reklam konusuna gelince tam olarak reklam birimlerini ayarlamadım.

@MaRZoCHi,Teşekkür ederim kardeşim.

@cepkutusu,
1: Kullanılan yazı fontunda TR karakter hatası var,yazı fontu değişecek ve yazı boyutları küçültülecektir.
2: Emin olabilirsin Blaster temasından çok daha güzel bir açılır menü temaya konulacak.
3: Üst menü olayını Engin abide demişti ve dediğiniz şekilde olacak.
4: Anasayfadaki resim sayısı tamamen kullanıcıya bağlıdır.
5: Temaya henüz seo çalışması yapılmadı o puan gayet normal.
0
cepkutusu 6 Ocak 2015 15:23
Benim bu tema ile ilgili görüşlerim:

1- Konu başlıkları hep kısa tutulmuş... Uzun olsa nasıl görünecek ? Yarıda keserse kötü olur
2- Sağ tarafa Blaster Temasındaki Gibi açılır menü olmalı
a: (Üstteki açılır menü kullanışlı değil)
b: (Açılır menü tıklayınca açılmalı üzerine gelince değil...) cep telefonu kullanıcıları için çok önemli bir konu bu

3- Bence ana sayfada resimler çok fazla ve geç yükleniyor...
4- Temanın SEO puanı çok düşük 22/100
http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=www.fragmango.com&tab
=mobile

Aklıma gelenler bunlar...
3 779
MaRZoCHi 6 Ocak 2015 06:48
@B.heyula, eline sağlık.
Çalışmalar devam ediyor... Fikirleriniz için teşekkürler.

--------------------
0
Engin 5 Ocak 2015 23:44
Eren kardeşim eline sağlık, güzel olmuş. Gördüğüm eksiklikler;
1- Kullanıcı giriş ve kayıt ol bölümü zayıf kalmış.
2- Arama bölümüde zayıf. (Arama yapınca resimli gelse, yani benzer uygulamalar gibi mesela)
3- Konu içindeki konu resminin altında "Anasayfaya dön" var onun yerine "Önceki Sayfa" veya "Geri Git" gibi birşey yaz mesela.
4- Kullanıcı Profilini tıkladığımızda açılan küçük pencerede zayıf kalmış ve sağ üst köşedeki "Close" yazısı kayık.
5- Son olarak en üste 728x90 reklam yerleştirmek için sosyal ağlar ve logo biraz daha küçük tutulabilir.

NOT: Tabi bu yazdıklarımın bazılarını kullanıcılarda yapabilir belki ama çıtayı sen böyle güzel tema yaparak yüksek tuttun.:)
0
fatihcray 5 Ocak 2015 22:38
Tema güzel olmuş ellerinize saglık kendi düşüncem android temalarda siyah renk bence gitmiyor + katagorilerin üzerine geldigimizde alta dogru ilerleyince sadece yazının renk degiştirmesi oku zorlugu oluyor yani yazının altına bir arka plan gerekli çünkü alt kısım zaten beyaz yazı yeşil pek okunmuyor + en üstte slader bölümü biçimsiz olmuş popüler içerik + en çok oylananlar kaldırılmalı slıder tam olarak oturtulmalı + reklam için özel yer açmak yerine temanın sag ve solunda kalan boş yerler degerlendirilmeli aklıma gelen bunlar sadece fikir :D bu haliylede çok güzel bu arada bu tema yapılıyor güzelde buna bence birde mobil tema yakışır :D bu temayı kullananların en büyük eksigi bu olur :D
0
mondschein 5 Ocak 2015 22:18
hocam harika tema. sadece android değil baska amaclarla da kullanılabilir. full sotry kısmı da ayrı bir güzel elinize sağlık
0
mehmet 5 Ocak 2015 21:46
ücretsiz mi olacak :) tema çok müthiş olmuş