» » » » Konuları 3 sütunlu yapmak

Konuları 3 sütunlu yapmak

mesimov
mesimov 2-01-2015, 22:12
Merhaba arkadaşlar. Bilen varsa yardım etsin, konuları yan-yana 3 sütunda göstermke istiyorum ama göründüğü gibi yapamadım. Nasıl yapa bilirim?

Konuları 3 sütunlu yapmak
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
mesimov 3 Ocak 2015 22:34
@omerkul, acemi değilim Dreamveaver yardımıylada tasarım yapıyorum ve site localhost"a kurulu, bitirince site açıcam. Şimdi kodları yazayım belki bir çözüm bulunur. Ama bu tam kısım değil. Yanı ana sayfanın tamamı, sadece resımde gösterdığım yer.

-- Kodlar uzun olduğu için kaldırılmıştır. Lütfen uzun kodlar için gist.github.com'u kullanınız. --
0
omerkul 3 Ocak 2015 20:50
@mesimov, bunu CSS düzenlemesi ile yapmanız gerekli. Chrome veya Mozilla tarayıcı ile sitenizde değiştirmek istediğiniz kısımlara sağ tıklayarak öğeyi denetle yapmalı ve oradaki genişlik değerleri ile oynayarak gerçek zamanlı düzenleme yapmalısınız. İnceleme için site adresinizi gönderin.
0
mesimov 3 Ocak 2015 20:45
Önce cevabın için teşekkür ederim. Kafam çok karıştığı için nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Örnek olarak resim atıyorum, diyelim ki konuları böylü dizecem ve bellı kategoriye görre olmalı. Konular yan yan 3 -4 tane ne bileyım sayısını belirtileye bilim.
0
marika 3 Ocak 2015 11:46
buradan tarifle olmaz. ya css öğrenip kendiniz yapacaksınız ya da site üzerinden örnek link göndereceksiniz.