Tema entegre

evanescencefan
evanescencefan 23-12-2014, 00:02
Meraba arkadaslar.Bi sey sorucam.Googleda son derece iyi responsive wordpress temaları buluyorum.Eminim herkes arasa bula bilir.Neden bu temaları dle altyapısına entegre etmiyorsunuz? dlede tema sıkıntısı olduğu çok belli.Bence wordpressten tek eksiyide bu zaten.Amma temalar entegre olunursa cok iyi olucaktir :)
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 23 Aralık 2014 11:50
Dle de tema sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Sadece newtemplates.ru sitede 3560 tane var. Profesyonel tema sıkıntısı var diyebiliriz. Wordpressteki profesyonel temaların bir çoğu da ücretlidir zaten. Ama illa ücretli wp temalarını dle çevirin derseniz onu herkes yapmak istemeyebilir.

Ayrıca megadle.ru sitesinde profesyonel tasarımlar var.

Ayrıca güzel bir responsive tema önerebilirim. Burada

indirme sayfası burada
0
mrt806 23 Aralık 2014 10:31
@evanescencefan, kardeşim çok haklısın tema yapılarak yada entegre edilerek çok daha güzelleşebilir bu script.

ücreti karşılığı entegre edenler var.
entegresi zor değil ama belli özellikleri eklemek zor oluyor ona da biraz bilgi gerekiyor buda bir etken.

Ama belki yakında çok hoş temaları entegre ederek dle ye kazandırabiliriz. Ben şu an belli yerlerde takılıyorum onları da becerebilirsem yerli değil ama yabancı temaların entegre ve paylaşımına başlayabilirim.(yerliler de çok hoş olanlar var ama hem siteye hem de bana zararı dokunur onların.)