Tema düzenleme

CepTiM
CepTiM 19-12-2014, 07:09
Tema düzenleme
Tema düzenleme
Resimlerden de anlaşıldıgı gibi arkadaşlar yapamadım cog ugraştım wordpress de var dı bu resim boyutlandırma kodları ve ekletileri orada yapması basitti ama burada yapması zormuş birde yeni olunca daha da zor oldu...
bana bunları yapabilecek yada anlatabilecek biri illaki vardır...
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
onuryavuz 21 Nisan 2015 16:10
@MaRZoCHi, slm benim hic bilgim yok ama bir site yapmak cok isdedim ve bir dle site kurdum amatemada sorun yasiyorum isdediyim bir tema var onu bana uyarlarmisiniz yardiminiz icin simdiden tsk.
0
CepTiM 27 Aralık 2014 19:03
arkadaşlar konudaki sorunlar halen daha devam etmek tedir ...

ana sayfa daki resimleri aynı ölçüde otoöatik kücültme ana sayfadaki konuların makalelerinin karakter sınırı
ve resim de gösterilen yerin düzeltilmesi.....
0
CepTiM 20 Aralık 2014 21:32
ana sayfa daki resimleri aynı ölçüde otoöatik kücültme ana sayfadaki konuların makalelerinin karakter sınırı
ve resim de gösterilen yerin düzeltilmesi...

0
CepTiM 20 Aralık 2014 14:12
@marika,
bu ko da işe yaramadı kardeşim :(
0
CepTiM 19 Aralık 2014 22:30
valla mustafa kardeşim yardım edersen cok sevinirim gercekden zaten senin siteyi begendigim için bu temayı kullanıyorum ...
bu işi sen iyi biliyorsun yardım edersen cok sevinirim kardeşim ...
0
cepkutusu 19 Aralık 2014 21:44
ben yardımcı olacağım ama yapacağın site benim site gibi olacak :D Bence sen kendi tarzını yapmaya çalış...
0
CepTiM 19 Aralık 2014 20:38
@cepkutusu,

Bulamadım onu kendim 10.3 e uyarlamaya çalıştım bi kaç yer var onlar olmuyor o resimdeki kısım birde ana sayfadakı resımlerı aynı ölçüde gösterme kod verildi aşağıda ama olmadı o da
0
cepkutusu 19 Aralık 2014 20:33
o hata CSS den kaynaklanıyor. Blasterin son çıkan 10.3 Css sini bul içine koy. Sanırım newstemlates de olması lazım 10.3 blaster
0
CepTiM 19 Aralık 2014 19:25

resim de gösterilen yeri nereden ve nasıl düzeltecegim...
birde bakarmısınız resim boyutlandırma olayı olmuş mu
0
marika 19 Aralık 2014 18:12
pardon eksiklik olmuş.

[not-aviable=showfull]<style type="text/css">.maincont>img {width:200px;}</style>[/not-aviable]

bunu main tpl de istediğiniz her hangi bir yere ekleyiniz. Sorun kalmayacaktır.

Diğer sağa yaslanma olayı olmuş . blog.ceptim.net sağ blok yok zaten kaldırılmış.
0
CepTiM 19 Aralık 2014 18:08
@marika,
tam olarak bu kodu o sablonun neresine ekleyecegim ekledin bi kaç yere işe yaramadı :(
0
CepTiM 19 Aralık 2014 16:37
Peki dıger sorunu nasıl yapıcam
0
marika 19 Aralık 2014 16:27
resimlerin genişliklerinin yazı içi haricinde (kategoriler ve anasayfa) eşit olmasını istiyorsanız
alttaki kodu main.tpl ye ekleyiniz.
[not-aviable=showfull]<style type="text/css">.maincont>img {width:200px;}</style>[/aviable]
0
CepTiM 19 Aralık 2014 16:21
Bu tema yi 2 değişik türü ile harmanladım.Türkçeye çevirdim bazı yerlerinı
Birkac hatasını düzeltmek için çok uğraştım ve oldu ama yine 1.2 hatta var konuyu derecelendırme yeri sılık yarım cıkıyor onu nerden yapacaz ve ana sayfadakı resımlerı aynı büyük lukde gostermesını ısıtorum bırde
Lınk lerı bc.vc sayfası ıle acsın ıstıyorum bunun için bi calısma yaptım ama olmadı

O ayarlar bıttımı tema 10.3 uyumlu olacak sonra burda paylasırım çok hoş olucak 3 renk secenegı falan olucak ama önce o ayarların bıtmesı lazım malesef mehmet
0
CepTiM 19 Aralık 2014 07:31
blog.ceptim.net
pardon kardeşim...
3 779
MaRZoCHi 19 Aralık 2014 07:26
DLE de daha basittir. Sadece gerekli css kodunu ekleyerek aynı işi yapabilirsin. Ekstra bir eklentiye gerek yok.
Tabi bu durumlarda site adresini de yazman gerekli ki siteye bakıp cevap yazalım.

--------------------