» » » » Temada slider hatası

Temada slider hatası

ss253
ss253 27-11-2014, 12:02
Meraba arkadaşlar Bən siteye Slider kurdum ve bir sorun çıkdı ortaya.
Şimdi Slider böyle


Temada slider hatası

Ana sayfada və diyer bölmelerde he sey normal Slider caliiyor ama
diyer sayfaya keçerken olmuyor


Temada slider hatası

boyle oluyor
Temada slider hatası

Main.tpl de sitenin html kodunda
[aviable="userinfo|register|main"] olaraq yazdim ve her tpl dostasinin ismini yazdim
her birinde calisiyor ama bu diyer sayfaya kecerken olmuyor

yardimci dermisiniz



Site - www.kepenek.ws
Ikinci sayfawww.kepenek.ws/page/2/
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
ss253 30 Kasım 2014 22:49
@dlestarter,

Thank you very much , thank you feel
Everything improved
0
0
dlestarter 30 Kasım 2014 06:27
The solution is very simple

Replace:
<iframe src="index4.html" width=1000 height=500 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=yes frameborder=0> </iframe>

With:
<iframe src="/index4.html" width=1000 height=500 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=yes frameborder=0> </iframe>

When you use src="index4.html" as path to file, but when you are on other pages the path will be changed, but if you use src="/index4.html" as path then it will get correct path in all pages in the entire website...simple / will make all different, trust me.

Let me give you another advices...

Don't use more than 2 dash to make comment in html, example, you are using
<!----------Slider-------------->
...
<!----------slider son-------------->

Don't do that, the correct html comment is
<!--Slider-->
...
<!--slider son-->

Do not use more than 2 dashes on each side...

Secondly, you are using dirty HTML code as
<!----------Slider-------------->

<center><td align="center">
	<iframe src="index4.html" width=1000 height=500 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=yes frameborder=0> </iframe>
	</td></center>  
	</tr>
<!----------slider son-------------->

Your correct and clean code sould be like
<!--Slider-->
<div style="text-align:center">
<iframe src="/index4.html" width="1000" height="500" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="yes" frameborder="0"></iframe>
</div>
<!--slider son-->
0
0
ss253 29 Kasım 2014 07:05
yalniz main yazdim ancaq ana sayfada cikdi ama yinede ikinci sayfaya gecerken hatali oluyor neden ola bilir sizce
0
0
ss253 28 Kasım 2014 19:35
@MaRZoCHi,
Olmuyor Abi o zamanda userinfoda hatali cikiyor...
0
3 753
MaRZoCHi 28 Kasım 2014 01:41
[aviable=userinfo|register|main] olarak yazın ve deneyin.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER