» » » » Kategorilere tema düzenleme hakkında

Kategorilere tema düzenleme hakkında

memo_qx
memo_qx 26-10-2014, 16:10
merhaba hayır lı günler ben dleye yeni başlayan birisiyim 2 gün oldu diğer sistemlere göre biraz farklı geldi bana benim istediğim şu herhangi bir kategoriye tema atıyorum ama temanın her yeri cıkıyor ama sadece centerdaki bloklar gözükmüyor bunun sebebi nedir acaba yani A kategorisine başka bir temayı atıyorum ama sol sag bloklar cıktıgı hallde orta bloklar gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
memo_qx 28 Ekim 2014 11:20
valla dle yi cok oncede bılıyordum ama kafa yorup devam edim demedim hiç bir cok sıstem de calıstım discuz ucenter home discuz!x elimde discuz!x in en iyi cevirisi var suanda kendim cevırmıstım ama sıkıldım php nuke slaed xoops ama bırkac gundur dle ye takıldım ve hosuma gitti once kendı sıtemle bıraz ugrasım zamanla temalar cevırırım yardımlarınız için çok sagolun bu arada
0
omerkul 28 Ekim 2014 02:05
Vallahi site çok lezzetli görünüyor gecenin bu saatinde karışık zeytin yağlı salata canım çekti iyimi :) Başarılar dilerim
3 779
MaRZoCHi 28 Ekim 2014 01:18
@memo_qx, Sorunu çözmenize sevindim. Site güzel gözüküyor... Başarılar...

--------------------
0
memo_qx 27 Ekim 2014 20:22
sonunda çözdüm olayı çok teşekkurler yemek tarifleri teması üzerinde çalışıyorum şu anda hem ceviri hemde editleme üzerinde duruyorum yakında biter:D

Demo Site
0
memo_qx 27 Ekim 2014 19:23
merhaba ben o sorunu buldum
[aviable=main]
bu kod yüzünden oluyor bu kod sadece main yani ana sayfada gösterilmesine izin veriyor kategorilere girince ortadaki bloklar gözükmüyor.

şimdi benim istediğim şu mesala kategori ID si 1 olan kategoriye girince butun bloklar cıkıcak bunun için yukarıda verdiğim kodda ne gibi bir düzenleme yapmalıyım
0
Evan 27 Ekim 2014 18:16
main.tpl dosyanızın içinde
{content}
kodu var mı?
0
memo_qx 27 Ekim 2014 12:45
hım bir inceleyeyim ben kategori olarak ID lere bakım bir

<div class="left-item" style="background: #fff;">
			<div class="left-item-title">Videolu Tarifler<a href="#" class="all">daha fazlası...</a></div>
			<div class="left-item-content">
				<div style="clear: both; height: 10px;"></div>
				<ul id="foo1">
					{custom category="1-50" template="video-news" aviable="main" from="0" limit="8" cache="no"}
				</ul>
				<div class="clearfix"></div>
				<a id="prev1" class="prev1" href="#"></a>
				<a id="next1" class="next1" href="#"></a>
				<div style="clear: both; height: 15px;"></div>
			</div>
		</div>

kod bu ID 1 ile 50 arası değil mi
0
Evan 27 Ekim 2014 05:25
Kategori içerisinde eğer herhangi bir içerik yoksa orta blok gözükmeyecektir. Diğer bir ihtimal ise content kodlarının category kodlarıyla sınırlandırılıp kategori ID'si uyuşmamış olabilir. Bunun için temanızı tamamen incelemek gerekiyor.