» » » » Ana Sayfa Üzerindeki Bazı Boşluklar Ve Slider Ekleme

Ana Sayfa Üzerindeki Bazı Boşluklar Ve Slider Ekleme

sansürsüz
sansürsüz 27-08-2018, 23:23
Arkadaşlar merhaba..
Resimlerden de anlaşılacağı gibi
2 adet sorunum var.
1.Resimde işaretli alana işaretlediğim
büyüklükte bir slider eklemek istiyorum.
2.Ana sayfam üzerindeki 2. resimde 
işaretlediğim bölümlerdeki gereğinden
fazla olan boşlukları kaldırmak istiyorum.

Slider konusunda ayrı bir beceriksizim.
Kusuruma bakmayın.
İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür eder
iyi çalışmalar dilerim.

URL:http://www.sansürsüz.com/

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
sansürsüz 4 Eylül 2018 16:14
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Ancak ben hangi pcden veya telefondan girdiysem hiç birinde otomatik video oynatma yok. Kendim başlatmadığım sürece video oynamıyor. Yani savaş yok barış var. 
Sorunun çözümüne gelince css den boşlukları nasıl ayarlayabileceğimi de yazsaydın daha çok yardımcı olmuş olurdun. Slider'a gelince beceriksiz olduğumu ve anlamadığımı zaten ilettim. Detaylı bilgi vererek tarif edebilirsen gerçekten çok yardımcı olmuş olursun. Olmaz dersen de canın sağolsun. Yine de çok teşekkür ederim.
0
Evan 29 Ağustos 2018 23:49
İlk önce bir tavsiye ile başlayayım; lütfen otomatik video oynatma kullanmayın. Birden fazla yayın aynı anda başlıyor, savaşa girmiş gibi hissediyorum kendimi sitede. Bir de sekmelere gizlemişsiniz bulana kadar insanın başı ağrıyor. Sorununuzun çözümü ise basit; CSS'den boşlukları ayarlayacaksınız. Öğelerin CSS değerlerini değiştirerek bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Slider eklemek istiyorsanız yine HTML slider kullanarak bir TPL dosyası oluşturun ve include yaparak temanıza ekleyin.