Slider Yerine Tv Ekleme
Merhaba. Bu işte yeniyim. News Online temasını kullanıyorum. Daha önceden de bir temelim yok. Yine de istediğim hale getirmeye çok yaklaştım. Sizlere iki sorum olacak. İki konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Epey uğraştım ama beceremedim yoksa sizleri rahatsız etmezdim. İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkür ederim. Sitemin adı ve adresi: www.sansürsüz.com
Birinci sorum şu: Aşağıdaki kırmızı çerçeve içindeki sliderin olduğu yere herhangi bir tv kanalının canlı yayınını eklemek istiyorum.
İkinci sorum da şu:Aşağıda kırmızı çerçevede işaretli alandaki yazıları silebiyorum fakat resimleri kaldıramıyorum ve değiştiremiyorum.
Anlayan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
Birinci sorum şu: Aşağıdaki kırmızı çerçeve içindeki sliderin olduğu yere herhangi bir tv kanalının canlı yayınını eklemek istiyorum.
İkinci sorum da şu:Aşağıda kırmızı çerçevede işaretli alandaki yazıları silebiyorum fakat resimleri kaldıramıyorum ve değiştiremiyorum.
Anlayan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
Çözüldü
İşleme Alındı
Bekliyor
Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
Cevap Yazılmayan Konular
- Oluşturulan Kategoriyi Yazara Özgü
- Makale Eklerken Html İçerik Eklemek?
- Rss.tpl İçin İlave Alan Kullanımı
- Yorum Sabitleme
- Facebook Ve Google İle Giriş Yapanlar
- Dle 13.1 İçin Ajax Navigasyonu
- Kayıt Sayfasında Facebookla Kayıt
- Sunucuya Dosya Ekleniyor Ancak
- Tema Orta Kısım Genişliği
- Meta Keywords Hakkında Soru
Çözülmeyi Bekleyenler