» » » » Slider Yerine Tv Ekleme

Slider Yerine Tv Ekleme

sansürsüz
sansürsüz 25-06-2018, 15:36
Merhaba. Bu işte yeniyim. News Online temasını kullanıyorum. Daha önceden de bir temelim yok. Yine de istediğim hale getirmeye çok yaklaştım. Sizlere iki sorum olacak. İki konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Epey uğraştım ama beceremedim yoksa sizleri rahatsız etmezdim. İlgi ve alakanıza şimdiden çok teşekkür ederim. Sitemin adı ve adresi: www.sansürsüz.com
Birinci sorum şu: Aşağıdaki kırmızı çerçeve içindeki sliderin olduğu yere herhangi bir tv kanalının canlı yayınını eklemek istiyorum.

İkinci sorum da şu:Aşağıda kırmızı çerçevede işaretli alandaki yazıları silebiyorum fakat resimleri kaldıramıyorum ve değiştiremiyorum.

Anlayan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
sansürsüz 6 Temmuz 2018 09:34
Alıntı: TeaM
Alıntı: sansürsüz

ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. Karıştırırken buldum kendi çapımda halletmeye çalıştım.
Sıradaki sorum konular altına facebook vs. paylaşım butonları nasıl ekleyebilirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim . İyi çalışmalar.

Rica ederim admin panelinde paylasma buttonlari olmasi lazim

Bulamadım :(
0
TeaM 5 Temmuz 2018 21:28
Alıntı: sansürsüz

ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. Karıştırırken buldum kendi çapımda halletmeye çalıştım.
Sıradaki sorum konular altına facebook vs. paylaşım butonları nasıl ekleyebilirim.

Rica ederim admin panelinde paylasma buttonlari olmasi lazim
0
sansürsüz 5 Temmuz 2018 15:57

0
TeaM 27 Haziran 2018 22:24
Merhaba,
Canli Tv gozukmesini istediginiz yere bu siteden istediginiz kanali secip boyutlariyla iframe alabilirisniz. 
Canli Tv
Resimlere gelince resimler css olarak eklenmis gibi gorunuyo.
Silmek istedigin yazinin yaninda cs baglantisinida sil.
Eger isterseniz P.M ile yardimda edebilirm.