» » » » Dle Yönetim Panelinden Reklam Ekleme

Dle Yönetim Panelinden Reklam Ekleme

x474747
x474747 3-04-2018, 19:11
Merhabalar,

Dle vestnik temamda bir reklam eklemek istiyorum ama panelde ki reklam kısmından yapmak istiyorum 
ve bu reklam içerikte konu altında gösterilsin istiyorum bunun için tüm adımları bana yazabilecek olan arakdaş olursa sevinirim.

Normalde kodu fullstoryde ilgili yere koyup reklam gösterimi yapıyordum dün kodda resim değişikliği yapmak istedim kodda değişiklik yaparken ftp de gelen uyarı da düzenlemeyi bitirip yerel dosyayı sil uyarısında ki tiki yanlışlıkla seçtim ve kaydettim ne olduysa ondan sonra oldu normalde hiç o seçeneğe dokunmazdım ama elim yanlışlıkla gitmiş o tike fark edene kadar iş işten geçti bu durumu da çözüm yolu varsa yazarsanız sevinirim hayırlı günler...

URL:http://www.fullalbumindir.website/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
x474747 5 Nisan 2018 20:38
Alıntı: MaRZoCHi
Sanırım silinen dosyayı kurtarma yolu yok.

Temaya reklam kodu eklemek için, hazır kodlar reklam ekleme panelinde zaten veriliyor. Fakat temalar ezberimizde yok o nedenle tam yerini söyleyemeyiz ancak sitenizin ekran görüntüsünü alıp belirtirseniz sitenize göre söyleyebiliriz.

Mehmet bet teşekkürler,
sitenizde ilgili bir konu buldum orada reklamı gösterecek olan kodun mantığını anladım kodu ilgili yere ekleyince reklamlar gösterilmeye başladı teşekkürler ilginize...
3 779
MaRZoCHi 5 Nisan 2018 18:57
Sanırım silinen dosyayı kurtarma yolu yok.

Temaya reklam kodu eklemek için, hazır kodlar reklam ekleme panelinde zaten veriliyor. Fakat temalar ezberimizde yok o nedenle tam yerini söyleyemeyiz ancak sitenizin ekran görüntüsünü alıp belirtirseniz sitenize göre söyleyebiliriz.

--------------------