» » » » Tema isteği scriptmafia.org

Tema isteği scriptmafia.org

microhacker
microhacker 6-03-2018, 19:18
Merhabalar. İnternet üzerinde çok araştırma yaptım ama bulamadım bu sitenin temasını. scriptmafia.org temasının dle nin son sürümüne uygulama şansımız varmı acaba.
Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz.

Eskiden dle 8.3.4 sürümü ile uyum sağlayan tema birçok yerde vardı. Şimdi hiçbir download edebileceğim bir yer bulamadım. Mümkünse son sürüme uyarlanmış hali olursa çok sevinirim. 

Not: warez site açıp paylaşım yapmayacağım. Pc oyunları ve telefon oyunları üzerine bir blog kurmayı düşünüyorum. İlgi ve alakanız için teşekkürler

Fatih TÜKENMEZ // İYİ FORUMLAR

URL:http://www.scriptmafia.org/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
microhacker 28 Mart 2018 13:40
ya çok temaya baktım ama bu  tema kafama yatıyor. bu temanın son sürüme ve renponsive olanını paylaşma imkanınız varmı 
0
KAYA 10 Mart 2018 12:09
Fatih Bey,
Eski temalar ile gerçekten uğraşmanız zaman kaybı olabilir. Daha güzel temalar mevcut.
Kullanıcı üyelerinizin erişimi, web sitede kullanımı amaçlı diğer temalara yönelmeniz en uygunu olacaktır.
Ayrıca günümüzde web site erişimleri mobile döndüğü için responsive olarakta tavsiye ederim.

İyi çalışmalar
0
yusufdj 8 Mart 2018 01:53
Alıntı: Hagen
Dle tema güncellemesi için bir kaynak

@Hagen⁠ bahsettiğin sitenin teması çok hoşuma gitti varmı acaba indirme linki vs?
3 779
MaRZoCHi 7 Mart 2018 19:08
Tema güncellemesi için rehber: https://dle-news.com/extras/diffs/

Yerinizde olsam başka modern bir tema bulurum. Tarihi geçmiş bir tema bence. Ayrıca bunu yeni sürüme uyarlamak ile kimse uğraşmaz.

--------------------
0
microhacker 7 Mart 2018 17:10
ya bir el atsanız valla büyük sevaptır. sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi inşallah
0
microhacker 7 Mart 2018 15:15
Sayın KAYA

verdiğiniz tema güncellemesi adresini inceledim. Fakat 10.1 den başlamış tema güncellemelerini anlatmaya. Sanırım bu tema 10.1' den bile daha eski. Bana son sürüme güncellenmiş halini upload edebilirmisiniz.

Gerekirse bana telefon numaranızı verin. Sizinle iletişime geçmek istiyorum.

Yardım ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

0
microhacker 7 Mart 2018 14:36
Alıntı: KAYA
Merhaba,

Script Mafia teması eski ve çok basit bir tema. Bu linkten indirebilirsin. Güncelleme olarak Sitede konu mevcut.

İyi çalışmalar

ve sen bir adamsın kardeşim. çok tşk ederim. bu temayı son sürüme güncelleme şansımız varmı
0
KAYA 7 Mart 2018 13:13
Merhaba,

Script Mafia teması eski ve çok basit bir tema. Bu linkten indirebilirsin. Güncelleme olarak Sitede konu mevcut.

İyi çalışmalar
0
microhacker 7 Mart 2018 13:01
zaten bu temayı kullanan bi orası var. bir arada mafiashare.com kullanıyordu orası değiştirmiş. bende vardı aslında bu tema pc ye format atılınca gitmiş. yanlış hatırlamıyorsam 8.3.4 sürümü ile uyumluydu. bana son sürüm uyarlanmışı lazım. yapımı uzun sürermi ?