» » » » Dle 12.1 News Title Limit

Dle 12.1 News Title Limit

ferdal42
ferdal42 2-03-2018, 23:05
Arkadaslar Dle 12.1 de {news-title limit="50"} diyince sistem bunu kabul etmiyor degismeler olmus. limitlendirmek icin nasıl kullanmalıyım ?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
flysquare 19 Ocak 2019 19:28
Alıntı: MaRZoCHi
CSS ile ilgili sorduğunuz soru için kesin bir cevap olmayabilir. Dışındaki elementlere göre değişebilir durum, bu nedenle görebileceğimiz bir link olmalıdır..

şu anda localhost üzerinde kurulum yapıp tema oluşturduğumdan bir link veremeyeceğim :(
3 779
MaRZoCHi 19 Ocak 2019 19:12
CSS ile ilgili sorduğunuz soru için kesin bir cevap olmayabilir. Dışındaki elementlere göre değişebilir durum, bu nedenle görebileceğimiz bir link olmalıdır..

--------------------
0
flysquare 19 Ocak 2019 16:03
sorunun çözümünü paylaşıyorum.

{THEME}>CSS>styles.css
Bul 
vid-author
alltında bul
white-space: nowrap;
bu altında bulduğunuzu silin.
0
flysquare 19 Ocak 2019 15:52
merhaba ben title'a limit vermiyorum ama sürekli yan yana yazıyor bunu nasıl aşağı alabilirim. örnek 1:40 karakter sonra aşağıdan devam edecek şekilde. Örnek 2:bulunduğu div e göre otomatik aşağı inen. bayadır uğraşıyorum ama birşekilde yapamadım
0
ferdal42 3 Mart 2018 19:41
Alıntı: MaRZoCHi

Yorumlarda makale başlığı için limit özelliği Bu eklenti customcomment kullanıyorsanız işinizi görecektir.

Yazılan sorular açıklayıcı olmalı. Hangi modülü kullandınız? Veya hangi kodu kullandınız? Nerede kullandınız? gibi bilgileri içermeli.

Yakında anlaşılmayan sorular olduğunda da konuları sileceğim.

Sorun cozuldu sayenizde. Tesekkurler
3 779
MaRZoCHi 3 Mart 2018 12:31

Yorumlarda makale başlığı için limit özelliği Bu eklenti customcomment kullanıyorsanız işinizi görecektir.

Yazılan sorular açıklayıcı olmalı. Hangi modülü kullandınız? Veya hangi kodu kullandınız? Nerede kullandınız? gibi bilgileri içermeli.

Yakında anlaşılmayan sorular olduğunda da konuları sileceğim.

--------------------
0
ferdal42 2 Mart 2018 23:24
icomm.tpl de {news-title} olarak kullanınca baslıklar geliyor. Yorum Sayfası icin ama cok uzun oluyor. {news-title} uzerinde en ufak duzenlemede bu sefer baslıklar gelmiyor. Sadece title olarak denedim az once olmadı.
3 779
MaRZoCHi 2 Mart 2018 23:15
news-title yerine title deneyin. Ayrıca hangi tpl de? Her tpl nin farklı tagları olabilir.

--------------------