» » » » İlave Alan Yazı İçin Boşluk Bırakmak

İlave Alan Yazı İçin Boşluk Bırakmak

ferdal42
ferdal42 15-02-2018, 19:21
Merhabalar ben siteme ilave alan ekledim yazı olarak ama diger seylere yapısık oluyor ekledigim yazı. Ben aralarında bosluk olmasını istiyorum
Bu durumu br kullanarak halletim fakat ozamanda butun sitede bosluk oluyor ilave alan kullansamda kullanmasamda
br leri ekleyince turkce dublaj yazısında allta ve ustte olmak uzere cok iyi bir bosluk olusturuyor. Fakat site altında sıkıntı cıkarıyor br kodları. Bu durumu sadece yazı icin ayarlamanın bir yolu varmı kullandıgım kod
<br/><br/> <div style="text-align:center;"><span style="font-size:18pt;color:#ff0000;"><b><span style="font-family:'comic sans ms', sans-serif;">[xfvalue_dil]</span></b></span> <div style="text-align:center;"> <a href="[xfvalue_link]"><br/>
bu br kodlarının butun siteye degilde sadece xfvalue_dil onun ustunde ve altında bosluk olusturacak sekilde olmasını istiyorum

URL:http://blurayarsiv.net/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 16 Şubat 2018 23:30
[xfvalue_dil] için
[xfgiven_dil] kontrolü eklerseniz. dil ilave alanına yalnızca veri girildiyse görünecektir [/xfgiven_dil]

Bu da probleminizi çözer.

--------------------
0
yusufdj 16 Şubat 2018 17:40
Tüm sitede oluşması temadan kaynaklı hocam, bir yerde bozukluk olabilir
--------------------
DLE.NET.TR Mobil uygulaması ile gönderildi.
0
ferdal42 15 Şubat 2018 21:02
@Gokay, hocam ben zaten oyle yaptım benim demeye calıstıgım br sadece ekledigim yazı da degil tum sitede olusuyor :)
0
Gokay 15 Şubat 2018 20:31
ilave alanla yazı arasına <br/> eklemen yeterli