» » » » Fulladam.com Tema Adı

Fulladam.com Tema Adı

tayf
tayf 1-02-2018, 14:03
merhaba bu temayı çok beğendim.fakat baya araştırdım bulamadım.bu temayı bilen var mı yada bu tema gibi tema yapcak arkadaş var mı

URL:https://www.fulladam.com

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
suxsans 6 Şubat 2018 04:52
Tema iyi güzelde neden mobil değil :D
3 779
MaRZoCHi 4 Şubat 2018 00:14
Konuyu açıklayarak kapatıyorum.
1- DLE de tema bulmak, daha doğrusu sürüm uyumlu + Türkçe tema bulmak zor. Mutlaka isteğe göre düzenlemeler gerekiyor.
2- Wordpress kullanıcı sayısı itibariyle karşılaştırlmayacak seviyede. Haliyle daha fazla içerik bulunabiliyor.
3- Kullanım amacınıza en uygun temayı seçip, üzerinde oynamalar yapmak en mantıklı yol.
4- Tema @Hagen tarafından kodlandı. Tarafımdan düzenlenerek bu hale getirildi. Yüksek ihtimalle verilmeyecek/satılmayacaktır. Bu konuda söz sahibi ben değilim.

--------------------
0
tayf 3 Şubat 2018 23:18
@mustafadgr12, Temanız çok güzel dle ile ilgili iyi tema bulmak zor en azından wordpresste olduğu gibi kaliteli tema bulmak zor. Temayı kendiniz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı. Önerebileceğiniz bir var mı tema yapmak için
0
mustafadgr12 3 Şubat 2018 13:27
İnternette veya başka biryerde bulman imkansız. Ben fulladam yöneticisiyim. Fakat tema yapan kişilere yaptırabilirsin :)
0
kralceco 1 Şubat 2018 21:27
hagen yapmış heralde

<div class="girishagen">
<div class="girishagen2"><i class="fa fa-user"></i> Üyelik Girişi</div>
<div class="girishagen3">
0
Gökhan 1 Şubat 2018 19:51
Merhaba fulladam temasını nette bulamazsın ancak sitede tema yapan arkadaşlar olursa daha güzelini yapabilirler