» » » » Resimlerin Shortstoryler De Görünmeme Sorunu

Resimlerin Shortstoryler De Görünmeme Sorunu

suxsans
suxsans 9-01-2018, 18:11
Merhaba arkadaşlar. Bu konuda biraz acemiyim belki kolay bir şey ama işin içinden çıkamadım.
Sorunum şöyle Flat Cinema teması üzerinde çalışıyorum (Bütün temalarda sorunum aynı)
Fullstory içerisinde Poster adında ki ek alanı resim yükleme olarak tanımlıyorum, resimler konu eklerken ve konu içerisinde sorunsuz görünüyor fakat shorstorylede yani önce çıkanlar, çok okunanlar gibi yerlerde resimler görünmüyor.
Tüm shortlarda /demo/templates/flat/dleimages/no_image.jpg resmi görünüyor ama /demo/uploads/posts/2018-01/1515471499_xxx.png diye çekmesi lazım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinicem teşekkürler.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
suxsans 30 Ocak 2018 23:16
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunu çok öncesinde çözdüm. Üstadın belirtiğine benzer bir yöntem kullandım. {image-x} ve [xfvalue_alanadi] kodlarını beraber kullandım sorunum çözüldü.
3 779
MaRZoCHi 28 Ocak 2018 14:17
no image görünüyorsa ilave alan kodu yerine {image-x} kodu kullanılmıştır. [xfvalue_alanadi] kullanılmalı.

--------------------
0
dANgeRouS 28 Ocak 2018 13:57
@kralceco, eywallah sagolda, ben yanlış temaya anlamadan yorum attım, flat temasınla bi alakam yok
0
kralceco 28 Ocak 2018 01:06
@dANgeRouS, flat cinema temasini kullaniyorum varsa yapabilecegim birsey ozelden yazarsiniz