» » » » Yorum alanında kullanıcı ismi renkleri

Yorum alanında kullanıcı ismi renkleri

Reborn
Reborn 9-03-2017, 11:31
Standart temalarda yorum alanında kullanıcı isminin admin panelden grup renklerine göre rengini almasını çözemedim.

Comments.tpl'de şu kısım var. Çeşitli taglar girdim ama olmadı

<div class="com_user">
			<b class="name">{author}</b>
			<span class="grey date">{date}</span>
		</div>

Buraya ne eklemem gerekiyorki kullanıcı adı grup rengini alsın?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Reborn 13 Mayıs 2017 17:49
Teşekkürler deneyeceğim.
3 779
MaRZoCHi 13 Mayıs 2017 00:25

--------------------
0
Reborn 9 Mart 2017 16:45
Kodu ekledim bir hata vermedi, temayada tagları ekledim, fakat baktığımda kullanıcı isminin olduğu yerde tagın ismi çıkıyor {author-color} bu şekilde.

<div class="com_user">
			<b class="name">{author-color}</b>
			<span class="grey date">{date}</span>
		</div>

Ayrıca github'da yönlendirdiğiniz sayfadaki ilk kod şu anki son dle sürümündeki gibi değil.

Dlenin show.full içindeki kodu:
$tpl->set( '{author}', "<a onclick=\"ShowProfile('" . urlencode( $row['autor'] ) . "', '" . $go_page . "', '" . $user_group[$member_id['user_group']]['admin_edi
tusers'] . "'); return false;\" href=\"" . $go_page . "\">" . $row['autor'] . "</a>" );

Sizin verdiğiniz ilk kod
$tpl->set( '{author}', "<a onclick=\"ShowProfile('" . urlencode( $row['autor'] ) . "', '" . $go_page . "', '" . $user_group[$member_id['user_group']]['admin_edi
tusers'] . "'); return false;\" href=\"" . $go_page . "\">" . $user_group[$row['user_group']]['group_prefix 9;] . $row['autor'] . $user_group[$row['user_group']]['group_suffix 9;] . "</a>" );
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2017 15:58
Buradan deneyin: https://gist.github.com/dlenettr/cedf57426379453f52324e0a8a659785

--------------------
0
Reborn 9 Mart 2017 12:02
Bahsettiğiniz kısım tek satırlık değil iki satırdan oluşuyor

tusers'] . "'); return false;\" href=\"" . $go_page . "\">" . $row['autor'] . "</a>" );

Yani böyle bir durumda, kodu üsteki kodun altına ekleyince site açılmaz hale geliyor, bir kaç şekilde denedim onlarda olmadı
3 779
MaRZoCHi 9 Mart 2017 11:49
Düzenleme:
gist.dlenettr

Temada {author-color} olarak kullanabilirsin. show.short / show.custom için de benzer işlem gerekli.

--------------------