» » » » Orjinal Green Tema Shortstory düzeni sorunu

Orjinal Green Tema Shortstory düzeni sorunu

Reborn
Reborn 9-02-2017, 01:57
Merhabalar. Arkadaşlar Localde kafama göre Default temalardan Green için ufak düzenlemeler yapıp site açtıktan sonra hazır olarak kullanmak istiyorum.

Fakat takıldığım bir kaç husus oldu çook uğraşmama rağmen işin içinden çıkamadım.

Orjinal Green Tema Shortstory düzeni sorunu

istediğim şey tabloda yer şekillerle belli
1. Kategori kısmı "Devamı" butonunun yerine geçecek yani sola yaslanmış durmalı. Özetle 1 ordan alınacak 2 nin yerine geçicek.

2. "Devamı" butonu bar içinde en sağa gidecek sağa yaslanacak, ve buton olarak değilde yazı olarak "Devamı" şeklinde görünmeli. Özetle 2 ordan alınıp 3le belirtiğim kısma yerleşecek.

3. Tarih kısmıda (4) ordan çıkacak 5le belirttiğim yere geçicek.

Evet durum bu, shortstory.tpl'de denemedik şey bırakmadım ama işlem sonunda darmadağın oluyor, divleri, li'leri fazla bilmiyorum, yer değiştirdiğimde sonuç berbat, aynı işlemi fullstory'de uygulamam gerekiyor, hangi css kısmından etkileniyorda düzen tutmuyor onuda çözemedim... iki gündür baş ağrısından delirdim bunun yüzünden. En son artık buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. Belki bir gün bir konuda bizlerinde sizlere faydası olur.

URL:Localhost

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Maccy 18 Mart 2017 12:09
@Reborn Dostum biliyorsun ki üniversite sınavları ve freelance işler oldukça zamanımı alıyor, eskisi kadar aktif olamıyorum.Sorun yaşattıysam özür dilerim işlerim bitince döneceğim foruma o zaman ücretsiz desteğin kalitesini anlayacaksın ;)
--------------------
DLE.NET.TR Mobil uygulaması ile gönderildi.
0
Reborn 27 Şubat 2017 02:12
Sorunu kendi yoğun uğraşılarım sonucu hallettim. hallettim.
Kusura bakmayın ama Forumda ücretsiz desteğin çok az olduğu hemen göze çarpıyor. Biz yinede bi ricada bulunalım belki bir gönüllü yardım sever çıkar.

Yine aynı temada (Orjinal Green) Yorum alanında kullanıcıların avatar kaplaması (border) online yada offline şeklinde nasıl gösterebiliriz? tıpkı bu forumdaki gibi online kullanıcının yorumdaki avatar çerçevesi yeşil yanıyor. Offline oluncada siyah renk olsun istiyoruz. CSS çok kurcaladım ama biseyler eksik sınıflara tanımlamayı yapamadım. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
0
Reborn 10 Şubat 2017 03:36
Teşekkürler orjinal tema sizde var gerekli düzenlemeleri yapabilirsek çok makbule geçecek.
0
Maccy 10 Şubat 2017 03:10
CSS düzenlemesi gerekli, kaynak kodları inceleyip bakacağım.