» » » » Yeni temam hakkındaki önerileriniz?

Yeni temam hakkındaki önerileriniz?

TrueLove
TrueLove 25-08-2014, 20:15
Merhaba

Birkaç saatlik bir uğraştan sonra siteme yeni bir tema giydirdim.

Benzer konular özelliğini devre dışı bıraktım.

Onun dışında sitemi değerlendirebilirmisiniz

http://www.teknohavadis.net/
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
omerkul 26 Ağustos 2014 20:04
Ben siteni beğendim ancak şu üst menü sayfayı kaydırınca sabit kalıyor biraz göz zevkini bozuyor diye düşünüyorum. Örneğin bir yazı okurken kendimi baskı altındaymış gibi hissediyorum o sabit kalınca. Bunun yanında aşağıdaki resimde kırmızı ile belirttiğim alanlardan üstteki menüyü biraz daha inceleştirmeni tavsiye ederim. En üstteki menüleri açılır menünün yanına sıkıştırabilirsen bence daha iyi olabilir. İletişimi en alta alabilirsin zaten iletişim kurmak isteyen sayfanın heryerine bakacaktır nerede bu iletişim kısmı diye. Birde kullanıcı giriş kısmında biraz kaymalar var, oradaki kutucuklar için buradaki yerden güzel bir kutu seçmeni tavsiye ederim. Kullanıcının dikkatini çekecek ve üye olmak isteyeceğini düşünüyorum. Birşey daha dikkatimi çekti öğeyi denetle yaptım temada 8 adet hata olduğunu gördüm bunları da birşekilde düzeltebilirsen bence mükemmel bir site olur. Ama tabi bence smile Takıldığınız yerde de seve seve yardımcı olurum iyi çalışmalar dilerim.

resimresim
0
TrueLove 26 Ağustos 2014 18:39
@Ömer,
explorer için optimize etmedim

Hangi tarayıcı ile baktınız acaba?
0
Ömer 26 Ağustos 2014 18:34
Güzel fakat birçok alan kaymış durumda.
0
rnajans 26 Ağustos 2014 17:02
tema güzel ancak ste fontlarında daha ince font kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında tümünü gör gibi butonlara daha uygun şekil vermenizi öneririm. iyi çalışmalar dilerim.
0
cepkutusu 26 Ağustos 2014 14:36
Temanın üst kısmı sabit sanırım aşağı indikçe oda geliyor. Açıkcası temanın üst kısmının sabit olması beni çok rahatsız etti...

Bence üst kısım üstte kalmalı :D

ayrıca sistemi seo 1 yaparsanız çok daha iyi hit alırsınız...
0
marika 26 Ağustos 2014 01:26
* Üst menü üzerinde biraz daha düzenleme yapmalısın bence.

* Üye olma bölümü bir açılır menüde olsa daha az göz tırmalar.

* short-story deki yazı fontu ile hemen yanındaki listedeki yazı fontu farklı aynı olmalı; tipografi gereği.

Bu tema on numara tema. KOdlaması çok kaliteli. Teknoloji sitesine çok iyi gider.