» » » » Admin-Link Çalışmıyor

Admin-Link Çalışmıyor

Mtemizce
Mtemizce 18-12-2016, 22:34
login.tpl içerisinde genel olarak kullandığımız {admin-link} kodunu anasayfada görüntülemek üzere login.tpl ye yazdım fakat ekteki resimdeki gibi çıkıyor ve adres bozuk. Mesele linkin aslında çalışmasından ziyade burda bir mantık hatasımı varda ben atlyıroum onu çözemedim. Eğer çalışmayan birşey varsa mutlaka bir dosyayı include etmemiş olabilirim sistemin dahil etmediğim motor yapısı varmı acaba düşünüyorum. Tema Habitat html teması less ile kodlanmış ben dle temaya çevirmeye çalışıyorum. küçük bir hata için bukadar yazı yazmamı mazur görün aklımdaki soru işaretlerini gidermem gerekiyor :)
Admin-Link Çalışmıyor

link üstüne geldiğimde de alttaki resimdeki gibi adres görünüyor.
Admin-Link Çalışmıyor
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 20 Aralık 2016 22:25
@Mtemizce, :)

--------------------
0
Mtemizce 20 Aralık 2016 22:15
Şuan seni ayakta alkışlıyorum. İnclude ile çektiğimde yaşadığım bu sorunun başkalarınında yaşamamasını temenni ediyor bir köşeye çekilerek utanmaya devam ediyorum :))
3 779
MaRZoCHi 20 Aralık 2016 20:20
include file ile aldıysanız yine olmaz
{login}
tagı ile çağırmanız gerekli.

--------------------
0
Mtemizce 20 Aralık 2016 19:36
zaten main de ekli değil login.tpl dosyasında ekli ama malum her temada oldugu gibi main e login.tpl yi include eettim. Fakat aşağıda bahsettiğim gibi konuda ekli bulunan resimdeki görüldüğü gibi çalışmakta. Hayret verici bir durum henüz anlam veremedim. Acaba utf8 boomsuz durumu mu dicem zannetmiyorum.

Tema tasarımıyla ilgili bir rehberimiz var mıydı bizim ben aradım bulamadım ama, sıfırdan tema tasarım işiyle uğraşıyorum bayadır yapıp bir yeri beğenmeyince komple siliyorum böylede bi huyum var :))
0
Mtemizce 19 Aralık 2016 15:30
[Admin-link]<a href="{admin-link}" target="_blank">Admin Paneli </a>[/admin-link]
Nitekim Default temadaki login.tpl dosyasındaki kodu komple kopyala yapıştır yaptım öyle denedim ssonuç aynı.
3 779
MaRZoCHi 19 Aralık 2016 11:34
Sanırım ekleme yönteminiz yanlış, tpl ye nasıl eklediniz. Kod olarak ekleyiniz.

--------------------