» » » » Yaptığımız tema tasarımını güvenli hale getirme

Yaptığımız tema tasarımını güvenli hale getirme

kemalkeskin
kemalkeskin 15-11-2016, 06:48
şunu merak ediyorum da yaptığımız bir temayı satarken satın alan kişinin de satmaması için o sistemi güvenli hale getirebilir miyiz önlem alınabilir mi alınırsa ne tür önlemler alınır bunlar hakkında bilgi almak istiyorum

URL:http://kemalkeskin61.com/

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
150
SyBeR 15 Kasım 2016 21:56
Wordpress temalarında php kullanıldığı için lisans vb.. koruma olabiliyor. Dle için temalarda şifreleme ya da lisanslama henüz yok. Ancak bir çok temayı alan kullanıcı developer olmadığı için küçük oyunlarla bir koruma sağlanabilir. Bir kaç yıl geri gidersek apycom sitesinde menüler veriliyordu. Ücretsiz kullanımlarda sitelerin bir kenarında apycom linki gösteriliyordu. Tabi javascript bilen bir kişi bunu çözüp yeniden düzenledikten sonra bundan kurtulabiliyordu. İş olsun diye yapmadık diyemem :)

--------------------
0
mondschein 15 Kasım 2016 19:28
wordpress te temalar şifrelenebiliyor. lisans kodu gerekli her domain için. Böyle bir şey dle yok galiba. temalar php değil tpl olduğu için emin değilim.
0
kemalkeskin 15 Kasım 2016 16:44
güvenli hale getirme derken şöyle yani ben temayı sistemle birlikte sattıktan sonra sattıgım kısının baska bırıne daha ucuzdan satmasını engellemekten bahsedıyorum tema dosyalarında bunu yapmak mumkun degıl ama eger bunu php dosyalarında yapmak mumkun mu acaba