» » » » Css özel taslağı konularda göstermek

Css özel taslağı konularda göstermek

nitrozen
nitrozen 28-10-2016, 20:40
Herkese Merhaba arkadaşlar;

Bir ricam olacak elimde html ve css ile yaptığım bir çalışmam var bu çalışmamı
kırmızı ile çizdiğim yere eklemek istiyorum bunu makale ekleden bir buton yardımı ile yapabilirmiyim yada farklı bir yöntem ile de olur bu çalışmam 6 farklı renk içermekte
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

URL:http://brtfix.com/oyunlar/pc-oyunlari/2335-ark-souls-iii-ashes-of-ariandel-dlc-codex-full-indir.html

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 24 Kasım 2016 11:17
@nitrozen, anlatmak = yapmak olacaktır. Eklemeyi engine/modules/show.full.php ye yapacaksınız.

--------------------
0
nitrozen 2 Kasım 2016 18:13
Hangi dosyalara ekleme yapmam lazım Mehmet kardeşim rica etsem anlatır mısın ?
3 779
MaRZoCHi 1 Kasım 2016 22:57
@nitrozen, ekleyebilirsiniz.

--------------------
0
nitrozen 1 Kasım 2016 19:38
Bende bu resimdeki gibi buton halinde yukarıdaki html css çalışmamı ekleyebilirmiyim ?
https://dle.net.tr/uploads/posts/2014-05/1399902812_addnews-template-v1.1-1.png
0
nitrozen 29 Ekim 2016 18:23
evet bu dlc ekleme birden fazla sınırsız olacak ekledikte 6 renk sırasıyla gelecek her birinin renk kodları var css ile yazılmış resimde görülen 4 buton 1 ila 4 arasında ekleme yapılacak linklerin eklenmesine göre bu çalışmamı makale ekleden eklemek istiyorum şuan bu sistem yeni olacak yaparsam daha önce png resim ve html kodları kullanıyordum...

konumda verdiğim urlde ilave alan kullanarak farklı bir çalışma yaptım o sorunsuz çalışıyor fakat bu çalışmam sınırsız olduğu için ilave alan yapamıyorum makale sayfası uzayıp gidiyor.
daha ayrıntılı işlem için müsait bir zamanınızda team verebilirim...
3 779
MaRZoCHi 28 Ekim 2016 23:50
İlave alan ile olabilir, ama tam olarak ayrıntı vermemişsiniz.
Bu DLC den birden fazla olabilir mi? Yazdığınız USERCLOUD linkleri çoklu mu olacak, konuya nasıl giriyorsunuz? Şuan kullandığınız bir yöntem var mı? Yoksa yeni bir sistem ayarlayıp mı başlayacaksınız?

--------------------