» » » » Temadaki Yazı Rengi Sorunu

Temadaki Yazı Rengi Sorunu

hsnll
hsnll 24-10-2016, 21:42
Merhabalar temamda yazı başlıklarında kullandığım kırmızı renk çok soluk gözüküyor bu rengi düzenleyip daha
canlı yapabilirmiyiz ?

URL:http://bizimsayfa.eu/320-kbps-albumler/29-selda-bagcan-denizlerin-dalgasiyim-2004-320-kbps-cover.html

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hsnll 2 Kasım 2016 01:22
@MaRZoCHi, Hocam editörde kaynak görüntüleme işini yapmak istiyorum soluk olan kırmızı rengi nasıl daha canlı yaparım hangi kodları girmem gerekiyor ?
3 779
MaRZoCHi 25 Ekim 2016 14:31
@hsnll, bakın size biraz tavsiye vereyim. Soru tabi ki sorun ama her adımda soru sorarsanız kendi başınıza hiç ilerleyemezsiniz. Biraz gurcalayın, ondan sonra sorun ki bişeyler kazandırmış olalım ;)

Editördeki renk hoşunuza gitmediyse başka editör seçin, onunla deneyin. Editör değişince yazılar değişmeyecek elbette, eklediğiniz makaleyi düzenleyince görürsünüz farkı. Olmuyorsa, html ve css öğrenip, editörde kaynak görüntüleyip değiştirebilirsiniz.

--------------------
0
hsnll 25 Ekim 2016 13:12
@mondschein, Nasıl değiştiricem kardeşim tarif edermisin ?

@mondschein, Hocam : sistem ayarları/makale ayarları yolunu kullanarak seçili öditörü değiştirdim ancak hiç bir şey olmadı.
0
mondschein 25 Ekim 2016 12:46
Sistem ayarlarından html editörü değiştirin. Diğer editörde daha fazla seçenek var
0
hsnll 25 Ekim 2016 12:10
@MaRZoCHi, Hocam biliyorum ama kırmızı renk çok soluk gözüküyor rengi daha canlı yapabilirmiyiz ?
3 779
MaRZoCHi 25 Ekim 2016 11:55
Yazı içindeki renkleri, makale eklerken editör üzerinden ayarlayabilirsiniz.

--------------------