» » » » Resim Kenarındaki Çerçeve

Resim Kenarındaki Çerçeve

hsnll
hsnll 24-10-2016, 17:02
merhabalar yüklediğim resimlerin kenarlarında oluşan ince çizgileri nasıl kaldırabilirim.
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 24 Ekim 2016 21:19
@hsnll, biraz daha detayı benim istemem lazım. Dediğim gibi verdiğiniz bilgilerle bu kadar oluyor. Ekran görüntüsü ile olacak bir işlem olsa zaten site adresi istemeyiz. Site adresiniz nedir?

--------------------
0
mondschein 24 Ekim 2016 21:00
"border" kelimesini sytle.css dosyasında aratın. Border değerini 0 yapıp kaydedin. Sonra tekrar ftp ye atın.
0
hsnll 24 Ekim 2016 20:42
@MaRZoCHi, Hocam , biraz daha detay verin lütfen border: 0 bölümüne nasıl ulaşacağım ?
3 779
MaRZoCHi 24 Ekim 2016 18:57
@hsnll, yeni üyemiz olduğunuz için konuyu onayladım. Belki buraya yazdıklarımı okursunuz...
Konu açma kuralları, konu ekleme öncesinde çıkıyor ve "Okudum ve Anladım" butonuna tıklayınca konu eklemenize izin veriyor.
Oradaki maddlerden alıntı yapıyorum...
7. Sorununuz ile ilgili resimleri kesinlikle sitemize yükleyiniz.
23. "Sorunu görebileceğimiz URL" alanına sadece yaşadığınız sorunu görebileceğimiz bir sayfa URL si giriniz. Konuya eklenen resmin URL sini ayrıca yazmanıza gerek yok. URL yoksa boş bırakınız. Eğer saçma sapan yazılar girildiyse konu silinecektir.

Şimdi, sorduğunuz soruya, verdiğiniz bilgiler ışığında cevap vereceğim: İlgili elementin css'sine border: 0 tanımlaması yapmanız gerekli.

--------------------