» » » » Bootstrap Kolon Gizleme

Bootstrap Kolon Gizleme

Mtemizce
Mtemizce 2-10-2016, 22:26
merhaba, tasarladığım temada bootstrap kullanıyorum ve kolon yapısından dolayı sidebar ı fullstory de gizlediğim zaman content kolonu dar kalıyor. örnek olarak:
sol kolon 3
shortstory kolonu 6
sağ kolon 3

<div class="container-flud">
        <div class="container">
            [aviable=main]<div class="bg-warning col-lg-3 col-xs-12">Sol Kolon</div>[/aviable]
            <div class="bg-success col-lg-6 col-xs-12">&#123;content}</div>
            [aviable=main]<div class="col-lg-3 col-xs-12 bg-danger ">Sağ Kolon</div>[/aviable]
        </div>
</div>

bu main.tpl dosyasındaki kodum. Anasayfada herşey iyi güzel fakat konu içerisine yani fullstory ye girince malumunuz sol ve sağ kolon gizleniyo fakat content tagını kullandığım div 6 kolona ayarlı olunca tam ekran kaplamıyor. Burda ufak bir ayrıntı kaçırıyorum ama henüz farkedemedim. Yardımcı olurmusunuz?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Mtemizce 3 Ekim 2016 17:32
Eve gitmeyi bekleyemedim iş yerinden denedim istediğimi elde ettim teşekürler. Çözüm şu şekilde;

<div class="container">
            [aviable=main]<div class="col-lg-3 col-xs-12 bg-danger">Sağ Kolon</div>
            <div class="col-lg-6 col-xs-12 bg-success">&#123;content}</div>
            <div class="col-lg-3 col-xs-12 bg-danger">Sağ Kolon</div>[/aviable]
            [aviable=showfull]<div class="col-lg-12 col-xs-12 bg-success">&#123;content}</div>[/aviable]
        </div>
</div>

aviable=full değil aviable=showfull imiş. İstedğim şekilde oldu çok teşekkürler.
0
Mtemizce 3 Ekim 2016 17:21
Ben bunu bir türlü düşünemedim. Çok mantıklı.

ozaman şöyle yapacağım. iki div kullanacağım ki şöyle;

<div class="container">
            [aviable=main]<div class="bg-warning col-lg-3 col-xs-12">Sol Kolon</div>[/aviable]
            [aviable=full]<div class="bg-success col-lg-12 col-xs-12">&#123;content}</div>[/aviable]
 [aviable=main]<div class="bg-success col-lg-6 col-xs-12">&#123;content}</div>[/aviable]
            [aviable=main]<div class="col-lg-3 col-xs-12 bg-danger ">Sağ Kolon</div>[/aviable]
        </div>
</div>

Şuan ofisteyim iş çıkışı bunu deneyeceğim. Sonucu yazarım teşekkürler.