» » » » Makale paylaşımında "onclick" devre dışı kalıyor yardım.

Makale paylaşımında "onclick" devre dışı kalıyor yardım.

tibet45
tibet45 12-05-2016, 23:56
merhaba site de main içerisinde bazı resimler için onclick olayı kullandım normal olarak çalışıyor fakar aynı kodu alıp sabit sayfaya yapıştırıp paylaştığımda onclick olayı devre dışı kalıyor lütfen nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

URL:http://www.eskisehirgocukduzeltme.com/boya-hasarli-gocuk-duzeltme.html

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
tibet45 18 Mayıs 2016 21:50
sorunu çözdüm dle farklı bir şey kullanıyor
eski kodum onclick kullandığım ve devre dışı kalan kod
<a href="resimler/hizmet_resim/buyuk/3_1.jpg" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)" title="PDR"><img src="resimler/hizmet_resim/kucuk/3_1.jpg" width="150" height="90" border="0" title="Büyütmek için tıklayınız..."></a>

yerine kullandığım ve sorunun hal olduğu kod. Ve dle onölick yerine rel"" kullanmaktadıer.
<a href="http://www.eskisehirgocukduzeltme.com/templates/autopriisk/images/
sonra1.jpg" rel="highslide" class="highslide " title="Boya Hasarlı"><img src="/templates/autopriisk/images/sonra1.jpg" width="189" height="114" alt="" border="0" title="Büyütmek için tıklayınız..." style="margin: 1px 0px 0px 3px; border-radius: 2px 3px 3px 2px;"></a>
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 15:12
@tibet45, ayarlardan editör olarak BB kod u seçin, sonrasında resim yükleyin ve mesaja ekle'ye tıklayın.

--------------------
0
0
tibet45 13 Mayıs 2016 14:38
@MaRZoCHi, ustam sildim sonra sayfaya kodu tekrar ekledim ve sayfayı güncelledim ama olmadı yine aynı kaldırıyor, bbkod nasıl işleniyor hocam onu bilmiyorum bbkod ile html gibi olabilir mi hocam, nasıl yapabilirim.
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 14:24
Sildikten sonra tekrar ekleyiniz demiştim. Olmuyor ise resimleri html olarak değil bbkodlar ile ekleyin.

--------------------
0
0
tibet45 13 Mayıs 2016 13:47
@MaRZoCHi, ustam sildim ama değişen bir şey olmadı yine oto. kaldırdı. yardımınıza muhtacım.
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 13:16
'/onclick/i',
"&#111;nclick",

engine/classes/parse.class.php dosyasındaki bu iki kısmı silip içeriği tekrar ekleyin.

--------------------
0
0
tibet45 13 Mayıs 2016 11:32
@MaRZoCHi, işte o engeli nasıl kaldırabilrim hocam yardımcı olursanız çok sevinirim dle de iframe yasağı falan da vardı acaba bu da o yasaklar içinde mi sorunu nasıl düzeltiriz hocam
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 11:28
onclick içeren kodu tpl ye eklemek ile içerik olarak eklemek farklı. Sistem tarafından engelleniyor onclick attr bilgisi.

--------------------
0
0
tibet45 13 Mayıs 2016 11:09
@MaRZoCHi, aynen ustam resim büyütmek için doğrusu makale paylaşmadım ana sayfayı mainde düzenledim main içerisine eklediğimde de kod normal çalışıyor site:Web Sayfası fakat diğer konular için sabit sayfa oluşturdum hepsine mainede kullandığım anı kodu ekledim sadece yazılarda değişiklik yaptım sonra resimlere tıklayınca onclick olayının devre dışı kaldığını gördüm olay bu temanın ana kodları arasında sorun yok ama dle sabit sayfaya aynı kodu ekleyince sayfa paylaştıktan sonra onclick devre dışı bırakıyor
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 11:03
onclick diye bahsettiğiniz sanırım bu kod
onclick="return hs.expand(this)"

Yani resmi tıklayınca büyültmeye yarayan kod.

Sayfa kaynağından bakarsanız, sabit sayfada bu kısım silinmiş oluyor. Ekleme yönteminizden kaynaklı olabilir. Aynı editörü mü kullanıyorsunuz makale ve sabit sayfalar için?

--------------------
0
0
tibet45 13 Mayıs 2016 10:53
@MaRZoCHi, Merhaba teşekkğr ederim kusura bakmayın, hocam kod bu main içine yerleştirdiğimde işe yarıyor ama normal sabit sayfa paylaşımında devre dışı kalıyor ve kod aynı ama sadece onclikc olayını devre dışı bırakıyor.
<td valign="top" style="background-image:url
(http://www.eskisehirgocukduzeltme.com/templates/autopriisk/images/bg_once.p
ng); background-repeat:no-repeat;padding-top:1px;padding-left:1px;" width="195" height="149"> <a href="http://www.eskisehirgocukduzeltme.com/templates/autopriisk/images/
once1.jpg" alt="once1" class="highslide" onclick="return hs.expand(this)" title="Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme"><img src="/templates/autopriisk/images/once1.jpg" width="189" height="114" border="0" title="Büyütmek için tıklayınız..." style="margin: 1px 0px 0px 3px; border-radius: 2px 3px 3px 2px;"></a></td>
0
3 753
MaRZoCHi 13 Mayıs 2016 10:38
Öncelikle eklediğiniz kod nedir? Bunu görmeden bişey diyemem.

Ek olarak; "PM ile yazınca daha hızlı geri dönüş yaparız" gibi bir tarifemiz yok. Kaldı ki her yerde bunu vurguluyoruz. Siteye girdiğimde PM ne ise yeni açılan konular da odur, öncelik olarak.

--------------------
0
İSTATİSTİKLER