» » » » Neden son eklenenler tüm idleri kapsamıyor?

Neden son eklenenler tüm idleri kapsamıyor?

yunusemre
yunusemre 22-04-2016, 00:01
S.A. Arkadaşlar sitemin anasayfasında (www.webtedunya.com) bulunan slider ve haber teknoloji video gibi kategorilerin bulunduğu alana sadece 1 kategori idsi eklediğimde son eklenen ilk sırada görünüyo. Fakat ben alt kategorileri de eklediğimde alt kategoriler için de bu kısımda son eklenenin ilk sırada güncel görünmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

URL:www.webtedunya.com

Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
yunusemre 24 Nisan 2016 20:00
Sağol Mehmet şimdi oldu ;)
3 779
MaRZoCHi 24 Nisan 2016 19:53
Yeni sürümlerde sort desteği eklendi.
... order="date" sort="asc" ...
... order="date" sort="desc" ...

olarak deneyin

--------------------
0
yunusemre 24 Nisan 2016 19:26
@Gokay, şu kod sliderı etkileyen kod biraz geniş aldım belki benim bilmediğim belki göremediğim bişe vardır die;

<div class="right-content">
[aviable=main]
<div class="fix-1">{ custom category="3" template="hotnews" aviable="global" from="0" limit="4" cache="no" }</div>
<div style="clear: both;"></div>
[/aviable]

Bunda sıkıntı yok.. order"date" yazmadan da makaleleri yeniden eskiye doğru sıralıyo.. ben buna order"date" denedim, order"DESC" denedim, order"ASC" denedim ama yine değişen bişey olmadı. Sanki komutları hiç yazmamışım gibi davrandı bu ayrı bi sorun.

Ben yukarıdaki kodda category="3" gibi tek kategori eklersem sorun yok en yeni paylaşımdan en eskiye doğru sıralıyo ama id numarasına göre büyükten küçüğe doğru mu yoksa yeni tarihten eski tarihe göre mi onu anlayamadım.

Asıl SORUN ŞU; category="1,3,4,5,7,8" gibi bikaç kategori eklediğimde eskiden yeniye doğru sıralıyo ve doğal olarak ilk paylaşılan 4 makale sürekli sinir bozucu bi şekilde anasayfama yapışıp kalıyo...
0
Gokay 22 Nisan 2016 19:44
Slader costum tagı olarak order="date" belirtiniz..

Custom tagı ile faha ayrıntılı bilgi //forum.dle.net.tr/gelistiriciler/sablon-sistemi/27-data-life-engine-custom
-tagi-kullanimi.html yer alıyor