» » » » Tema İsteği (Dle'de olması gereken temalar)

Tema İsteği (Dle'de olması gereken temalar)

eroooos
eroooos 24-07-2014, 05:07
merhabalar arkadaşlar dle.net.tr sitesi hayırlı uğurlu olsun cevirdiğiniz temalar eklentiler gerçekten mükemmeller ellerinize sağlık
tema entegre etme olayını öğrenmeye çalışıyorum ama entegre etmek istediğim bir kaç tema var ama çok karışık geldi ve zorlandım kısacası yapamadım :(
HTTrack Website Copier programı ile demo temayı html-css olarak indiriyorum ama entegre edemiyorum diğer temalar gibi değil çok karışık yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.
1. Cloud teması gerçekten cok hoşuma gitti modülleri incelerseniz sizinde hoşonuza gideceğine eminim cloud temasını dle entegre edebilirmiyiz-siniz cloud temasının anasayfası aynı kalacak şekilde yapma imkanımız varmı? bu olmazsa buda olabilir
2. olarak streamline anasayfası aynı kalacak şekilde yapma imkanımız varmı?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
KAYA 28 Temmuz 2014 13:54
Bu Alt Yapı 'da Ücretsiz Destek Yanı Sıra Ücretli Modül Eklenti Tema Yapımı da Vardır.
0
SilverMan 25 Temmuz 2014 12:27
DLE'nin bir problemi de bu. Lazım olduğunda Worpress ile iş yaptıracak olsanız onlarca kişi bulursunuz. DLE tema ile ilgili iş yaptıracak birini bulmanız neredeyse imkansız. Bu yüzden android ile ilgili bir siteye yıllardır direnmeme karşın Word Press kurdum ve tema satın aldım. Dle altyapı olarak güçlü fakat birkaç gönüllüden başka temsil edilmiyor ne yazık ki.. Faal iki site var ve faal 3-4 kişi.

iyi çalışmalar.
0
eroooos 24 Temmuz 2014 15:13
Alıntı: SyBeR
Göstermiş olduğunuz temalar hiç bir kayıp olmadan hatta üzerine eklemeler yapılarak dle için uyarlanabilir. Dle tema konusunda kesinlikle sınır tanımıyor buna emin olabilirsiniz.

Ancak kendi adıma söylüyorum temalar güzel yapmak isterim ancak bir yıl belki daha uzun süre iş yapamayacak kadar sıraya aldığım işler var smile

Konuya ilgili arkadaşların yardımcı olacağını umuyorum.

İlginizden Dolayı teşekür ederim işlerinizde kolaylıklar diliyorum saolun :)

Alıntı: MaRZoCHi
@eroooos, entegre için joomla temalarından başlamanızı tavsiye etmem. İçerisinde bir sürü js dosyası bulunmakta. Aşırı derece düzenleme gerekebilir.

evet gerçektende js dosyaları haddinden fazla daha kolay bir temaya başladım bakalım sonunu getirebilecekmiyim getiremezsem forumda kafanızı şişireceğim teşekürler :)
3 779
MaRZoCHi 24 Temmuz 2014 12:59
@eroooos, entegre için joomla temalarından başlamanızı tavsiye etmem. İçerisinde bir sürü js dosyası bulunmakta. Aşırı derece düzenleme gerekebilir.

--------------------
0
denox 24 Temmuz 2014 12:43
Linklerde sıkıntı var url dle.net.tr yönlendirme yapıyor
150
SyBeR 24 Temmuz 2014 05:21
Göstermiş olduğunuz temalar hiç bir kayıp olmadan hatta üzerine eklemeler yapılarak dle için uyarlanabilir. Dle tema konusunda kesinlikle sınır tanımıyor buna emin olabilirsiniz.

Ancak kendi adıma söylüyorum temalar güzel yapmak isterim ancak bir yıl belki daha uzun süre iş yapamayacak kadar sıraya aldığım işler var smile

Konuya ilgili arkadaşların yardımcı olacağını umuyorum.

--------------------