» » » » Etamircim Yeni Temam

Etamircim Yeni Temam

etamircim.com
etamircim.com 16-02-2016, 17:09
Web Sayfası Yeni Temam Nasıl Olmuş Eksiklik Ya da Herangi Birşey Eklenmesi Gerekirmi Görüş Önerilerinizi Bekliyorum...
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hcelenk 18 Şubat 2016 22:25
Sade ve güzel tema olmuş. Kullanışlı olmuş. Bende böyle bi kurumsal tema arıyordum bulamadım.. Acaba hangi sitelerde var bu temalar.
0
etamircim.com 17 Şubat 2016 14:00
Aynen oyle genelde uyarlama yapıyorlar bazıları sıfırdan yapıyor.wp oldum olası sevmem ve kafam almıyor açıkçası yeni açtığım sitemide dle yaptım inşallah burdaki dle tema satışı birazda olsa ise yararda tema sıkıntısından kurtuluruz.. modül eklenti konusunda iyi durumda sayende.
3 779
MaRZoCHi 17 Şubat 2016 13:52
Evet zayıf, zaten rusların bazıları temayı uyarlayıp satıyorlar.. Direkt satın alma o yüzden koymuyorlar sitelerine. Mail adresi ve skype üzerinden görüşüyorlar. Temaları yapımcılar mı ekliyor diye sordum cevap vermedi :) Aynı temayı yarı fiyatına satıyorlar. Bunu araştırcam.

WP de tema php ile birleşik ve admin panelden yönetilebilir, şifrelenebilir.. WP nin en çok kullanılan sistem olması ve ücretsiz olması zaten bilindik nedenler.

--------------------
0
etamircim.com 17 Şubat 2016 13:45
Dle tema işi zayıf herkez yaparım diyor sonra geri vites yapıyor wp gibi heryerde tema satılmıyor bunuda bir rustan aldım daha iyisini bulana kadar idare etcez. Seo açısından inşallah sitenin hiti daha iyi olur.
3 779
MaRZoCHi 17 Şubat 2016 10:32
Basit ve kullanışlı bir tema.

--------------------