» » » » Cherry Tema Footer Bölme, Alt Menü ve Butonlara İkon Ekleme

Cherry Tema Footer Bölme, Alt Menü ve Butonlara İkon Ekleme

hcelenk
hcelenk 26-01-2016, 11:52
Konu Başına İkon Ekleme - Bu ikonları nerden bulacaz ve css ekleme mantığını açıklarsanız sevinirim..
Foter Alanını Bölme - Alttakinin aynısı olmak şart değil. Örnek resim dle.net.tr den alıntı
Alt menü ( Sub menü ) - Örnek resim dle.net.tr den alıntı

Bu yapılan işlemler her temada değişirmi yoksa her temaya uygulanabilirmi.
Saygılar.!

URL:http://www.hasancelenk.com

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hcelenk 28 Ocak 2016 00:22

style.css dosyasında font-family: droid olan yeri font-family: FontAwesome yaptım font değişti fakat bu seferde bütün yazılar büyüdü temaya sığmıyor.. bunları nasıl küçültebilirim..
0
hcelenk 27 Ocak 2016 23:55
@MaRZoCHi, üstadım forum genişliğini ayarladım tşk ederim. font sorunu temada var o yüzden sanırım forumdada yazılar bozuluyor.
fontfont
resimde işaretlediğim yermer mesela büyük İ yazında bazen I veya ince i oluyor Ş ve ğ tamamen bozuluyor. temada vardı sorun formu kurunca forumda bozuldu. temadan nasıl düzeltebilirim.

tşkler
3 779
MaRZoCHi 27 Ocak 2016 23:15
@hcelenk, simplebb-fname klasının width değerini 27% yapın düzelecektir.
Ayrıca simplebb nin css dosyası font-awesome kütüphanesini de barındırıyor.

--------------------
0
hcelenk 27 Ocak 2016 22:55
Konuda belirttiğim sub menü ve footer olayını eski temamdan kopyalayarak çödüm.
diğer sorunlar için konu açmam gerekiyormu bilemedim. Aynı tema sorunu olduğundan burdan yazdım. gerekirse konu açabilirim bilgilendirirseniz.!

1-Forum alanı temada dar kaldığından kayma var. sadece foruma girişte sağdaki menüyü kaldırma şansımız varmı ?
Forum AlanıForum Alanı

2-Footer alanını eski temamdan bakarak kopyalayarak 3 bölümlü ayarladım 4e bölebilirmiyiz.
footerfooter

3-Kullandığım cherry temasında kullanılan font türkçe karakter içermiyor sanırım.
i,ş,ğ gibi ingilizcede olmayan karakterler font değiştirerek görünüyor yazıyı bozuyor ve forum kısmında bu fonttan dolayı yazılar zor okunuyor. Font değiştirebilirmiyiz.
font sorunufont sorunu

Tşkler..
0
hcelenk 26 Ocak 2016 21:14
@bolubeyi46, Teşekkür ederim hemen deniyorum çok sağol..
0
bolubeyi46 26 Ocak 2016 20:37
@hcelenk, Bu eklentiyi kurunuz https://dle.net.tr/dle-eklenti/1177-font-awesome-kurulumu.html

bu siteden istediginiz ikonunun kodunu kullanabilirsiniz http://fontawesome.io/icons/
örnek kullanım ;
 <li><a href="/forum"><i class="fa fa-home"></i>Forum</a>
	</li><li><a href="/haberler"><i class="fa fa-edge"></i>Haberler</a>
	</li><li><a href="/teknoloji"><i class="fa fa-battery-empty"></i>Teknoloji</a>
0
hcelenk 26 Ocak 2016 19:50
@Hagen, tşk ederim cvp için fakat
<div class="list-group">
  <a class="list-group-item" href="#"><i class="fa fa-home fa-fw"></i>&nbsp; Home</a>
  <a class="list-group-item" href="#"><i class="fa fa-book fa-fw"></i>&nbsp; Library</a>
  <a class="list-group-item" href="#"><i class="fa fa-pencil fa-fw"></i>&nbsp; Applications</a>
  <a class="list-group-item" href="#"><i class="fa fa-cog fa-fw"></i>&nbsp; Settings</a>
</div>

bu kodlar örnek olarak eklemiş bu şekilde yapınca görünmüyor. css lere eklenecek bişey varmı benmi göremedim..