» » » » Topskripts temasında birkaç düzenleme

Topskripts temasında birkaç düzenleme

odakent
odakent 15-01-2016, 19:41
Site adresi : http://www.programlarfull.com/

Başlıca hataları sayıyorum

*Anket yerinde düzensizlik

*Temada 3 makaleden sonra temanın dağılması her parçanın ayrı bir yere gitmesi (Şuanki hali)
http://www.programlarfull.com Bakın isterseniz böyle oluyor 3. makaleden sonra tema dağılıyor böyle

*Yukarıda (Açılır Menü) yazdığım yere açılır menü ekleme ?

*Login bölümünde (Başka bilgisayar) bölümünü düzensizlik nasıl düzeltebilirim altındaki yeşilliği kaldırmak için ?

Admin Panel Hatası:
*Konuları ön izlemek istediğimde bozuk bir görüntüyle karşılaşmam. Fotoğraf yüklüyorum bakarsınız

Bunların hepsini düzenlemeye çalıştım kendi açımdan elimden gelen herşeyi yaptım ancak bukadar iyileştirebildim gerisinde yardım almak istedim hocam size danışmak istedim bir çözümünü bulurlar dedim şimdiden teşekür ediyorum size isterseniz bütün bigileri size verebilirim yeterki düzenleyin temayı ?
Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
odakent 17 Ocak 2016 18:15
Hocam ikisinide indirdim ikiside riplenmiş tema dağılıyor
0
majidoff 16 Ocak 2016 22:41
@odakent, buyur
TopSkript 10.6 Green indir
TopSkript 10.6 Blue indir
0
odakent 16 Ocak 2016 19:11
Olsun tema aynı tema olsunda renk farklılıkları önemli değil bana 10.6 uyumlu olanın linkini gönderebilirmisin ?
0
majidoff 16 Ocak 2016 18:50
evet ama 2 sürümü var dle 10.6 versiyonu icin
yani renk farkları vardır
0
odakent 16 Ocak 2016 18:37
10.6 da kullanabilirmiyim temayı ?
0
majidoff 16 Ocak 2016 17:40
@odakent, kardeş sitedeki yüklediğin tema türkçeye çevrildi ama tema rip olduğundan temada hadden ziyade uyumsuzluklar var ben verdiğim adresten indirirsen TopSkript temasını onda hiç bir problem yok. Yani validasyon sağlanmış durumda.
0
odakent 16 Ocak 2016 14:05
Yalnız hocam ben dle 10.6 kullanıyorum 10.2 de herşey sorunsuz ama 10.6 için dle9.com da 10.6 uyumlu topskripts teması buldum indirdim @MaRZoCHi hocam türkçeye çevirdi ama işte dediğim gibi tema düzensiz biraz düzen istiyor yardımcı olmanızı bekliyorum herkese hayırlı çalışmalar dilerim.
0
majidoff 16 Ocak 2016 10:49
merhaba. lütfen sitenizdeki şuanki topskripti silip aşağida verdiyim adresten yükleyin.

TopSkript - DLE 10.2 İndir
Tema rusca ama indirdkten sonra çeviri basit bir şey.

Saygılarımla...