» » » » Ana sayfada content ile çekilen içeriği stillendirme

Ana sayfada content ile çekilen içeriği stillendirme

openbox
openbox 14-01-2016, 10:22
sayfamda kategorileri custom ile çekiyorum sıkıntı yok .Ancak herbir kategoriyi ana sayfada sayfalandırma yapmak istedim yapamadım.Bunun üzerine content ile tüm içeriği sayfa sayfa çekiyorum anasayfa üzerinde belli bir bölümde .ama burada üç yada dört sütun olarak göstermek istiyorum. content ile çektiğim tüm içeriği nasıl sütunlu yapabilirim.{ Content } için nasıl bir düzenleme yapmam gerekir.Mahsuru olmayacak ise site adresim yasev.com yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Bu arada sitemi cherry temasından düzenledim
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
bgulen 13 Şubat 2016 00:18
Hocam allah razı olsun çok makbule geçti.Sağolun.
3 779
MaRZoCHi 11 Şubat 2016 22:57
content tagını kullanmak şart değil ana sayfa için. Ana sayfada istediğiniz kadar custom kullanabilirsiniz. dle.net.tr ana sayfasında olduğu gibi. Diğer sayfalarda content tagı şart. Aşağıdaki örnekten yararlanabilirsiniz.
[aviable=main]
{ custom category="1" limit="5" ....}
{ custom category="2" limit="10" ....}
[/aviable]
[not-aviable=main]
{ content}
[/not-aviable]

--------------------
0
bgulen 11 Şubat 2016 17:34
Arkadaşlar aynı soruyu bende sormak istiyorum.
Content alanını düzenleme şansımız varmı.
Mesela anasayfada 15 konu gösteriliyor bunun ilk 5 i bir kategori ikinci 5 i ayrı kategori şeklinde nasıl düzenleriz.
0
openbox 15 Ocak 2016 00:48
teşekkür ederim ilginiz için ama bir türlü yapamadım https://yadi.sk/i/DqeJWMLWmz5gv resimdeki gibi çağırmak istiyorum {content} çağırarak bu şekilde içeriği çekmesini istiyorum dörtlü dörtlü diyelim ki onaltı içeriği çekip onun altındada sayfa numaraları gelsin istiyorum bende alt alta bir bir geliyor.sayfa yı verimli kullanamıyorum.Verdiğiniz örneği denedim alt alta bloklar oluşturuyor ancak yanyana {content} kullanarak nasıl çekebilirim.İlginiz için teşekkür ederim
0
openbox 14 Ocak 2016 15:26
dreamwwr da üç sutun için
<table width="200" border="1">
   <tbody>
     <tr>
       <td>{ content }</td>
       <td> </td>
       <td> </td>
     </tr>
   </tbody>
 </table>

kullanırsam tamam sütunlar oluşuyor ancak tekbir sütun kullanılıyor.diğer sütunlar farklı amaçlı kullanılabilir.ama benim isteğim { content } ile çektiğim içerik üç sutunlu olarak görülsün.1 haber 1.sutun 2.haber 3.sutun 3.haber 3.sutun gibi.. örnek kodlama yazabilirmisiniz

dreamwvr ta tablo oluşturup üç sutun yapabiliyorum ancak tablo yapısında { content } nasıl kullanılacak örnek kodlama yazabilirmisiniz.ben denedim üç sütun yapabiliyorum ancak { content } tekbir sütun üzerinde çağrılıyor.benim isteğim 1.haber 1.sütun 2.haber 2.sutun.3haber.3sutun şeklinde.
0
openbox 14 Ocak 2016 14:08
İlginiz için teşekkürler Hagen.
kategorilerde custom ile çekilenler 4 sütun ayarlayabiliyorum.Onların bulunduğu bölüme
{ content }
çağırdığım zaman yine tek sütun olarak geliyor.Dremwver da indirdim bir deneyim bakalım yapabilecek miyim